Behandelaanbod van Psycholoog Nederland - Amsterdam.

 

De behandelingen van Psycholoog Nederland - Amsterdam worden vanuit de Basis-GGZ vergoed.
Bel 035-6315980 voor het plannen van een intake bij de psychologen in Amsterdam.

 

Geen wachtlijsten:

Bij psycholoog Nederland - Amsterdam streven wij ernaar geen wachtlijsten te hebben. Bel ons om een afspraak te maken bij één van onze psychologen in Amsterdam voor een behandeling bij depressieve klachten, angsten, burnout, relatieproblemen of verslavingen.

Vergoed door de basis-GGZ:

Onze behandelingen worden vergoed vanuit de basis-GGZ. Houd wel rekening met uw eigen risico en mogelijk een eigen bijdrage indien u een therapie bij ons in Amsterdam volgt. U heeft een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Angsten

behandeling angsten Psycholoog Amsterdam

Er zijn verschillende soorten angsten die men gedurende het leven kan krijgen. Goed om te beseffen dat wat is aangeleerd, kan ook weer afgeleerd worden. Ga samen met ons het gevecht aan om uw angsten te overwinnen! Psycholoog Nederland gebruikt effectieve behandelingen.

meer informatie

Depressie

behandeling depressie Psycholoog Amsterdam

Een langdurig gevoel van ernstige somberheid en neerslachtigheid? Hele dag moe, futloos en een eenzaam gevoel? Misschien is er sprake van een depressie. Lees hier wat een depressie precies is en wat Psycholoog Nederland kan doen zodat u zich weer beter voelt.

meer informatie

Burn-out

burn-out therapie Psycholoog Amsterdam

Overspannen en oververmoeid? Indien u last heeft van een burnout, kom langs bij één van onze psychologen in Amsterdam, Bussum, Den Haag of Utrecht. Effectieve tips en nieuw gedrag gaan wij u aanleren om snel van uw burn-out af te zijn. Wacht niet langer!

meer informatie

Assertiviteitstraining

assertiviteitstraining Amsterdam

Vergoeding door uw verzekering is mogelijk! In Utrecht, Amsterdam, Den Haag. Onderwerpen die aan bod komen: Grenzen leren stellen, durven weigeren, je mening geven, kritiek uiten en ontvangen, onderhandelen, uitdagen disfunctionele gedachten, emoties uiten, en nog veel meer! 

meer informatie

 

Verslavingen

behandeling angsten Psycholoog Amsterdam

Wanneer een verslaving teveel op de voorgrond staat en je leven bepaald, dan wordt het tijd om actie te ondernemen! Psycholoog Nederland kan je hierbij helpen om. Doorbreek je oude patronen, meld je aan en kom langs voor een intake in één van onze vestigingen.

meer informatie

EMDR/Trauma

behandeling depressie Psycholoog Amsterdam

Bij EMDR roept u de nare herinnering op, terwijl u gelijktijdig met uw ogen de vinger van de therapeut volgt, die snel heen en weer wordt bewegen. Daardoor kunnen de sterke negatieve emoties die aan de herinnering zijn gekoppeld, mogelijk hun kracht verliezen.

meer informatie

Relatietherapie

Relatietherapie Psycholoog Amsterdam

Tot een zekere hoogte horen bepaalde relatieproblemen bij het leven. Wanneer er echter psychische problemen ontstaan naar aanleiding hiervan, kan hulp nodig zijn. Goede communicatie is noodzakelijk om behoeftes en verwachtingen op elkaar af te stemmen.

meer informatie

Mindfulness

mindflulness Psycholoog Amsterdam

Het gehele jaar door starten er verschillende mindfulness trainingen in Amsterdam, Bussum, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering zonder verwijsbrief of vanuit de basis-ggz indien er sprake is van terugkerende depressies.

meer informatie

 

Loop niet langer door met mentale klachten.
Bel Psycholoog Nederland - Amsterdam voor een intake op 035-6315980
Wij zitten in Amsterdam op: Overtoom 570 (west) en Nieuwdammerdijk 105 (noord)

 

Psycholoog Nederland

Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 035-6315980

Locaties

Amsterdam, Overtoom 570 (west)
Amsterdam, Kadoelenweg 168 (noord)
Utrecht, Aartsbisschop Romerostraat 578 (Voordorp)
Bussum, Vondellaan 45
Den Haag, Kruisbeklaan 15
Haarlem, Koninginneweg 31

Algemene informatie