Hilversum
Emmastraat 53A, 1213 AK

Wij zijn een GGZ-instelling met monodisciplinaire en de multidisciplinaire behandelingen. Wij streven ernaar geen wachtlijsten te hebben. Wij behandelen volwassenen met o.a. angsten, depressie en somatoforme klachten.

 • Behandelingen

  Onze psychogen in Hilversum hebben een breed aanbod aan behandelingen. Je kunt bij ons dan ook terecht voor verschillende psychische klachten. Hierbij kun je onder andere denken aan:


  • last van paniek gerelateerde klachten, een angststoornis of depressie
  • een overspannen gevoel en/of last van burn-out verschijnselen
  • een negatief zelfbeeld
  • persoonlijkheidsproblematiek

  Dit zijn zeker niet de enige klachten waar we je mee kunnen helpen. Ben je benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan al onze behandelingen.

 • Onze werkwijze

  Het team van Psycholoog Nederland bestaat uit vakbekwame psychologen die je graag helpen met je klachten. Om dit op een zo goed mogelijke manier te kunnen doen, bieden we verschillende soorten therapie aan, waaronder zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire behandelingen. Voorbeelden van therapieën die we aanbieden, zijn oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, mindfullness-based cognitive therapie en EMDR- therapie. Voor we aan de daadwerkelijke behandeling beginnen, hebben we altijd eerst een intake. Dit zorgt ervoor dat we zo goed mogelijk een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen.

 • Vergoedingen

  De behandelingen in ons aanbod worden door de basisverzekering vergoed. De voorwaarde hiervoor is wel dat je een verwijsbrief hebt van bijvoorbeeld je huisarts. Of de hele behandeling vergoed wordt of een deel ervan hangt af van je zorgverzekering. Wil je over dit onderwerp meer weten?
  Bekijk dan onze pagina over vergoedingen.

 • Kwaliteit waarborging

  Om je te kunnen voorzien van goede behandelingen is het uiteraard van belang dat onze psychologen hun werk zo goed mogelijk doen. Daarom volgen ze regelmatig cursussen en workshops om up-to-date te blijven en dienen ze zich te houden aan de regels van de Nederlandse Zorg Autoriteit.

  Daarnaast vullen al onze cliënten aan het einde van de behandeling een vragenlijst in over hun tevredenheid. Bij negatieve feedback gaan we eraan werken met de desbetreffende behandelaar. Zo zorgen we voor een optimale tevredenheid van en beste resultaat voor onze cliënten.

 • Wachtlijst

  Garanties kunnen we niet geven, maar we streven ernaar om geen wachtlijsten te hebben bij onze psychologen in Hilversum. Een afspraak voor een intake kan vaak al binnen een week plaatsvinden.

  Als je snel aan je behandeling wil beginnen, kan dat dan ook vaak bij onze Psycholoog Nederland.


De behandelaren

Igor-Versteegh-psycholoog

Igor Versteegh

Psycholoog

Greetje van der Spoel

Psycholoog

Sebastiaan Zelhorst

Psycholoog

Archana Bahadir

Psycholoog

Daphne Geerts

GZ-psycholoog

Sjoukje Okma

Psycholoog

Eveline van den Burg

Psycholoog

Jurgen Spruitenburg

Psycholoog

Nicky Hogewind

Psycholoog

Sake Spoelstra

Psycholoog

Betty van Engelen

Psycholoog

Maria Angela Paparo

Psycholoog

Marieke Ruardi

Pscyholoog

Michelle Klein Twennaar

Psycholoog

Quirijn Bakker

Psycholoog

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.