MEDEWERKER CUSTOMER CENTER

De front office en de back office van Psycholoog Nederland, een instelling die geestelijke gezondheidszorg biedt, staan aan de vooravond van een grote verandering. Veranderingen op vorm en op inhoud. Spannend, maar ook een hele leuke uitdaging!

Wat doen we nu? 
We zijn nu een front office bestaande uit studenten psychologie die er voor zorgen dat cliënten goed geïnformeerd en uitgebreid gescreend onze organisatie instromen. We starten DBC’s en zorgtrajecten op en zorgen dat de juiste (regie)behandelaren aangehaakt zijn. We hebben hierbij ook een team backoffice dat ervoor zorgt dat de afdeling facturatie verder kan met de administratieve afsluiting van de DBC’s en zorgtrajecten. Beide teams zorgen er nu voor dat ook onze behandelen te allen tijde goed geïnformeerd zijn.

Wat doen we straks?
Per januari gaat dit veranderen en worden de front office en back office samengevoegd tot ons Customer Center. Gepaard met een feestelijke openingsborrel en een nieuwe set werkinstructies gaan we het jaar 2022 beginnen als nieuw team. We pakken het nieuwe Zorgprestatiemodel binnen de GGZ erbij en we laten de screenings over aan de ervaren psychologen in de organisatie. Wij gaan als team onze cliënten compleet administratief begeleiden tijdens hun behandeling binnen Psycholoog Nederland. Bovendien zien we erop toe dat cliënten goed geïnformeerd worden en een veilige en fijne binnenkomst hebben. We zorgen voor een juiste administratieve doorloop en correcte aanleveringen aan ons team Finance. Ook zorgen we dat we de behandelaren binnen Psycholoog Nederland goed geïnformeerd zijn en blijven en helpen we ze waar nodig met administratieve zaken. 

Wie hebben we nodig?
Een nieuwe uitdaging, nieuw team, nieuwe werkwijze, nieuwe werkinstructies maar wel met dezelfde manager 🙂 Wie wil deze uitdaging samen met mij aangaan en schrikt niet van wat onzekerheid (nee, niet arbeidscontract technisch ;)) en gepuzzel hier en daar?!

Herken jij je in het volgende?
In het nog te creëren nieuwe team ben ik, Tessa (Manager Customer Center), op zoek naar drie nieuwe collega’s die zo snel als mogelijk kunnen beginnen, minimaal 24 tot 36 uur beschikbaar zijn en daarnaast:

 • flexibel;
 • zelfstandig maar kan ook heel goed in teamverband werken!;
 • je bent al even op zoek naar een dynamische, snel groeiende, dienstverlenende organisatie met prachtige locaties in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Het bureau van jou en je collega’s staat in Hilversum, medio maart 2022 verhuizen we naar Utrecht;
 • goed in het inschatten van dagelijkse prioriteiten;
 • administratieve alleskunner (denk hierbij aan goed met diverse programma’s kunnen werken);
 • niet bang zijn om even zonder kaders te werken;
 • gelukkig worden van veel telefonisch contact met onze cliënten;
 • empathisch vermogen (goed ontwikkelde voelsprieten);
 • een kick krijgen om agenda technische uitdagingen op te lossen;
 • het werken op een customer center binnen de GGZ kenmerkt zich onder andere als werken met een lach en dan weer met een traan.

Eisen

 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal;
 • goede beheersing Engelse taal (m.n. uitspraak);
 • aantoonbare werkervaring (denk aan 2 jaar) binnen een administratieve functie;
 • ervaring binnen de GGZ is een pré;
 • een afgeronde MBO opleiding (beschik je hier niet over maar voel je je toch aangesproken tot deze vacature overtuig ons dan in je motivatiebrief).

Vergoeding
Salariëring geschiedt volgens de salarisschalen zoals vastgesteld in de CAO GGZ 2019-2021 betreffende salarisschaal FWG 40 (€2121 – €3101). 

Enthousiast?
Bel, mail of app ons als je vragen hebt. Je kunt hiervoor contact opnemen met Aimée of Lesley (hr@psycholoognederland.org / 06-28434187). Bij interesse zien we graag je motivatie en cv tegemoet op hr@psycholoognederland.org.

Het proces zal bestaan uit een 1e gesprek met Tessa en Lesley (HR) en het 2e gesprek zal plaatsvinden met Aimée (HR).

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864