GZ-psychologen gevraagd.

 

Wij zijn op zoek naar GZ-psychologen die naast het behandelen ook regietaken op zich willen nemen voor de BGGZ en SGGZ. De standplaats is Hilversum of Amsterdam voor minimaal 2 dagen per week. Verdiensten zijn gebaseerd op functieschaal 70
 
Over ons:

Psycholoog Nederland (onderdeel van B4 Solutions) is een groeiende, dynamische, ruimdenkende en toegankelijke organisatie. We vinden het van belang om ons transparant en laagdrempelig op te stellen zowel voor onze cliënten als onze medewerkers.

Locatie Hilversum:

Op onze hoofdvestiging in Hilversum wordt oa de diagnostiek van de SGGZ uitgevoerd en tevens wordt hier behandeld. Onze frontoffice ( 5 personen plus manager) en onze backoffice zijn hier ook gesitueerd.

Backoffice --> Finance & control ( 4 personen), HR
Behandelteam --> 5 PioG's, GZ-ers, klinisch psycholoog, 6 basispsychologen.

Wij zijn op zoek naar GZ-psychologen die graag als regiebehandelaar in de generalistische basis-GGZ en gespecialiseerde GGZ in Hilversum willen werken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf te behandelen. Wij zijn ook praktijkopleider van de GZ-opleiding. Hierdoor kunnen wij ook de mogelijkheid aanbieden om als werkbegeleider of supervisor voor onze PioG’s te fungeren.

Locatie Amsterdam:

Wij zijn op zoek naar GZ-psychologen die graag als regiebehandelaar in de generalistische basis-GGZ en gespecialiseerde GGZ willen werken in Amsterdam. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf te behandelen. Wij zijn ook praktijkopleider van de GZ-opleiding. Hierdoor kunnen wij ook de mogelijkheid aanbieden om als werkbegeleider of supervisor voor onze PioG’s te fungeren.

In Amsterdam werken nu 17 psychologen verdeeld over verschillende locaties. Per april zullen wij een nieuw pand in de Pijp betrekken bestaande uit 16 kamers. Collega’s op deze locatie zijn: basispsychologen, PioG’s, collega regiebehandelaren en psychiater.

Functieomschrijving regiebehandelaar

De regiebehandelaar coördineert het zorgproces en draagt de verantwoordelijkheid voor de integraliteit van het behandelproces. Daarnaast is de regiebehandelaar voor alle betrokkenen, inclusief de patiënt/cliënt en diens naasten, het centrale aanspreekpunt. Je zult als regiebehandelaar meerdere uitvoerende behandelaren voor de diverse behandeltrajecten binnen de BGGZ en SGGZ aansturen. De regiebehandelaar heeft daarmee zijn eigen behandelteam (en bepaalt mede welke uitvoerend behandelaren worden aangenomen). Tevens ben je verantwoordelijk voor het vaststellen diagnose/behandelplan en coördinatie van de behandeling (BGGZ & SGGZ): de regiebehandelaar stelt diagnose en behandelplan vast, evalueert behandeling en sluit een traject af. De regiebehandelaar kan bij de voorbereiding of uitvoering van zijn taken andere zorgverleners inzetten. De medebehandelaar is verantwoordelijk voor het eigen professionele handelen. Hij geeft zelfstandig uitvoering aan (delen van) het behandelplan. Bij de evaluatie van behandelingen is dit direct een moment om functioneren van behandelaar te monitoren.

Vergoeding

Salariëring geschiedt volgens de salarisschalen zoals vastgesteld in de CAO GGZ 2019-2021 betreffende salarisschaal functieschaal 70.

Functie-eisen
 • Je bent BIG geregistreerd GZ-psycholoog
 • Je hebt kennis van en ervaring met behandelprotocollen op het gebied van stemmingsstoornissen, angststoornissen, burn-out, etc. Behandelervaring met persoonlijkheidsstoornissen (bijvoorbeeld aan de hand van schematherapie).
 • Opleiding EMDR therapeut is een pré.
 • Kennis van ZorgAdmin is een pré.
 • Ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek is een pré.
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Solliciteren:

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar 035-6315980. Je kunt jouw motivatiebrief en cv sturen naar hr@psycholoognederland.org sturen. Voor meer informatie bel Luchie Klein Twennaar, telefoonnummer 06-53116983

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Dertiende maand
 • Bedrijfstelefoon
 • Flexibele werkuren
 • Pensioen
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Budget voor professionele ontwikkeling

Contractduur 12 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, op ZZP basis ook mogelijk

Salaris: €4.619,00 tot €6.373,00 /maand bij dienstverband


Solliciteren:

Graag ontvangen wij een CV en een sollicitatiebrief. Je kan ze versturen naar hr@psycholoognederland.org

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar Psycholoog Nederland 035-6315980