Bijbaan voor studenten psychologie in GGZ-instelling

Wij zijn met regelmaat op zoek naar studenten die tijdens een tussenjaar na het afronden van de bachelor Psychologie (klinische richting) willen ervaren hoe het is om te werken in een GGZ-instelling en de theoretische kennis die je gedurende je studie opdoet in de praktijk te brengen. Je zal werkzaam zijn op onze vestiging in Hilversum.

Je voornaamste bezigheid zal zijn om bij de cliënten die zich aanmelden een telefonische screening af te nemen. Dit houdt in dat je de klachten en omstandigheden uitvraagt en aan de hand van een beslisboom in overleg de cliënt indeelt bij de generalistische basis of specialistische GGZ.

Nadat je je master diploma hebt behaald bestaat er eventueel de mogelijkheid om ons traineeship programma te volgen. In de toekomst zou je je dan wellicht als zelfstandig behandelaar (ZZP'er) bij ons aan kunnen sluiten.

Taakomschrijving:


- Telefonisch een korte intake afnemen volgens het KOP-model (klachten, omstandigheden en persoonlijkheidsstijl). Hierin word je uiteraard getraind.
- Aan de hand van een beslisboom cliënten inplannen voor een diagnostiektraject SGGZ
- In ZorgAdmin (ons zorgadministratiesysteem) de intake bij de (GZ-)psyschologen inplannen (geen verdere agenda taken qua inplannen).
- Eventuele vragen van cliënten over onze werkwijze en voorwaarden beantwoorden.
- Gegevens van de cliënt en verwijsbrieven controleren.

Functie-eisen:


- Je hebt je bachelordiploma Psychologie (klinische richting) behaald
- Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Over ons:


Psycholoog Nederland zit op meerdere locaties in Nederland. Onze psychologen (NIP en/of GZ) werken als praktijkondersteuner voor de huisarts, in de basis-GGZ, de SGGZ of voor de werkgever/bedrijfsarts. Deze overlapping zorgt voor snelle doorverwijzing en terugkoppeling, zowel intern als extern.

Onze visie:


Zorg ervoor dragen dat cliënten goed, snel en adequaat geholpen worden. Dit bereiken we enerzijds door het hanteren van een cognitieve en oplossingsgerichte werkwijze tijdens onze behandelingen en anderzijds door bruggen te bouwen en barrières te doorbreken tussen verschillende (zorg) professionals.

Solliciteren:
Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de vacature kan je bellen naar Psycholoog Nederland: 035-6315980. Bij interesse zien we graag je motivatiebrief en cv tegemoet.