Bijbaan voor studenten psychologie in GGZ-instelling

Wij zijn op zoek naar studenten psychologie die naast hun opleiding graag 1 of meerdere dagen ons team willen versterken. Je zal oa de telefonische screening doen van aanmeldingen die per telefoon binnen komen. Klachten en omstandigheden ga aan de cliënten uitvragen en aan de hand van onze beslisboom vervolgens indelen binnen de basis-ggz of de specialistische ggz.

Nadat je je master diploma hebt behaald bestaat er de mogelijkheid om ons traineeship programma te volgen. Uiteindelijk kan je dan als zelfstandig behandelaar bij ons aan de slag ( als zzp-er).


Over ons:


Psycholoog Nederland zit op meerdere locaties in Nederland. Onze psychologen (NIP en/of GZ) werken als praktijkondersteuner voor de huisarts, in de basis-GGZ, de SGGZ of voor de werkgever/bedrijfsarts. Deze overlapping zorgt voor snelle doorverwijzing en terugkoppeling, zowel intern als extern.


Onze visie:


Zorg ervoor dragen dat cliënten goed, snel en adequaat geholpen worden. Dit bereiken we enerzijds door het hanteren van een cognitieve en oplossingsgerichte werkwijze tijdens onze behandelingen en anderzijds door bruggen te bouwen en barrières te doorbreken tussen verschillende (zorg) professionals.


Taakomschrijving:

- Telefonisch korte intake afnemen volgens het KOP-model (klachten, omstandigheden en persoonlijkheidsstijl). Hierin word je uiteraard getraind.

- Aan de hand van een beslisboom cliënten inplannen voor een diagnostiektraject SGGZ

- In ZorgAdmin (ons zorgsysteem) de intake bij de (GZ-)psyschologen inplannen (geen verdere agenda taken qua inplannen).

- Eventuele vragen van cliënten over onze werkwijze en voorwaarden beantwoorden.

- Gegevens van de cliënt en verwijsbrieven controleren.


Solliciteren:

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar Psycholoog Nederland: 035-6315980.

Bij interesse in de vacature zien we graag je motivatiebrief en cv tegemoet.

Soort dienstverband: Deeltijd