Vacature Traineeship basispsycholoog in Utrecht

VACATURE TRAINEESHIP UTRECHT

Per direct 2 psychologen gevraagd voor een traineeship basispsycholoog GGZ voor onze vestiging in de binnenstad van Utrecht. Het traineeship is officieel goedgekeurd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dat houdt onder andere in dat wij jou als trainee een plek aanbieden waarin kennis en ervaring opdoen voorop staat en er ruime begeleiding door (GZ-)psychologen geboden wordt.
Psycholoog Nederland is een GGZ-instelling en is gevestigd op meerdere locaties in Nederland. Onze psychologen werken in de generalistische basis-GGZ (BGGZ) en de gespecialiseerde GGZ (SGGZ). We bieden behandeling gericht op stemmings-, angst-, dwang- en trauma- en stressorgerelateerde stoornissen en in lichte mate persoonlijkheidsproblematiek. 

Wie zoeken wij?
Psychologen die in het bezit zijn van een masterdiploma Psychologie (klinische richting). Je doet in een stimulerende omgeving als onderdeel van een betrokken en enthousiast team veel werkervaring op. Het betreft een vacature voor 4 dagen per week gedurende 10 maanden. Vergoeding: leer-werk overeenkomst van 880 euro bruto per maand (reiskostenvergoeding conform voorwaarden CAO GGZ).

Doel traineeship GGZ:
Door middel van het traineeship willen we ervoor zorgen dat je het vertrouwen en de ervaring hebt opgedaan om zelfstandig op een oplossingsgerichte manier diagnostiek te verrichten en uiteindelijk te behandelen. Dit alles doe je onder de begeleiding van een PioG (psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog). Daarnaast neem je deel aan intervisie, supervisie, cliënten- en multidisciplinaire overleggen. Je beheerst de Nederlandse taal op C2-niveau. 

Taakomschrijving:

  • Als onderdeel van ons diagnostisch centrum neem je intakes af en verricht je diagnostiek;
  • ondersteunend behandelaar tijdens SGGZ-trajecten;
  • deelname aan multidisciplinaire overleg;
  • actieve inbreng tijdens het cliëntenoverleg:
  • intakes meekijken met behandelaren, daarna zelfstandig overnemen;
  • zelfstandig behandelingen uitvoeren in de BGGZ; 
  • co-trainer van diverse groepsbehandelingen (bijv. assertiviteitstraining, running therapy, zelfbeeld, mindfulness).

Werken bij Psycholoog Nederland:
Psycholoog Nederland is te omschrijven als een groeiende, dynamische, ruimdenkende en toegankelijke organisatie. We vinden het van belang om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen, zowel naar onze cliënten als naar elkaar als collega´s. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken in een enthousiast team met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen hard samen. Regelmatig organiseren we onderling activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.

Enthousiast?
Bel, mail of app ons als je vragen hebt. Je kunt hiervoor contact opnemen met Aimée Burggraaff, HR-manager (hr@psycholoognederland.org / 06-28434187). Bij interesse zien we graag je motivatie en cv tegemoet op hr@psycholoognederland.org.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864