BASISPSYCHOLOOG HILVERSUM 

VACATURE BASISPSYCHOLOOG HILVERSUM 

DE BAAN
Psycholoog Nederland is wegens uitbreiding per direct op zoek naar enthousiaste, betrokken basispsychologen! Als psycholoog bij Psycholoog Nederland behandel je zowel cliënten in de generalistische basis ggz (BGGZ) als in de gespecialiseerde ggz (SGGZ) onder de regie van een GZ-psycholoog. Je maakt op die manier onderdeel uit van een gedreven en inspirerend behandelteam. Je participeert in het multidisciplinair overleg en cliëntenbespreking. Eventueel geef je groepsbehandeling gericht op bijvoorbeeld assertiviteit, zelfbeeld en mindfulness. 

JIJ

  • bent een basispsycholoog (in het bezit van een masterdiploma Psychologie klinische richting) met minimaal 2 jaar relevante werkervaring -na het behalen van je diploma- in de GGZ (waarvan ook SGGZ);
  • je werkervaring heeft betrekking op het behandelen van cliënten met angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen, trauma- en stressgerelateerde stoornissen, et cetera;
  • hebt onder andere ervaring met CGT en EMDR als behandelmethoden;
  • ervaring met schematherapie en kennis van het softwareprogramma ZorgAdmin is een pré;
  • het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s kan onderdeel uitmaken van de procedure om in aanmerking te komen voor de functie.

WERKEN BIJ PSYCHOLOOG NEDERLAND

Psycholoog Nederland is te omschrijven als een groeiende, jonge, dynamische, ruimdenkende en toegankelijke organisatie. We vinden het van belang om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen, zowel naar onze klanten als naar elkaar als collega´s. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken in een enthousiast team met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. Onze medewerkers krijgen de verantwoordelijkheid om gezamenlijk aan het bedrijf te blijven bouwen. Denk hierbij aan interessante projecten, deelname aan werkgroepen en het leveren van input vanuit zijn/haar eigen expertise. We werken hard en lachen hard samen. Regelmatig organiseren we onderling activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.

WIJ
Onze mission statement is problemen en oplossingen van een cliënt zo dicht mogelijk tot elkaar brengen. Dat doen wij vanuit onze visie: zorg ervoor dragen dat mensen goed, snel en adequaat geholpen worden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar de staffuncties en diverse behandelteams gesitueerd zijn. In onze vestiging in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn voornamelijk behandelteams werkzaam. De behandelteams bestaan uit een psychiater, klinisch psycholoog, GZ- en basispsychologen en PioG’s.

VERGOEDING
Salariëring geschiedt volgens de salarisschalen zoals vastgesteld in de CAO GGZ 2019-2021 betreffende salarisschaal FWG 60. 

ENTHOUSIAST?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Aimée of Lesley: hr@psycholoognederland.org. Bij interesse zien we graag je motivatie en cv tegemoet. 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864