Officemanager

Ben jij te omschrijven als een spin in het web en vind je het leuk om te werken in een dynamische organisatie? Lees dan snel verder, want Psycholoog Nederland is per direct voor 24-32 uur op zoek naar een officemanager!

Over de functie

De officemanager faciliteert en ondersteunt de manager bedrijfsvoering in de operationele bedrijfsvoering. Dit doe je door verantwoordelijkheid te dragen voor gebouwen, apparatuur, voorraden, faciliteiten en BHV. Je bent contactpersoon voor het management en derden (denk bijvoorbeeld aan het maken van prijsafspraken met leveranciers of het coördineren van schoonmakers). Daarnaast zorg je voor een klantvriendelijk proces voor interne meldingen en adequate opvolging. 

Werken bij Psycholoog Nederland

Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, dynamisch, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen veel samen. Regelmatig organiseren we activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar onze ondersteunende afdelingen en diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams. 

Waar wij blij van worden

  • Je bent proactief, accuraat, servicegericht en communicatief. Je beschikt over een probleemoplossend vermogen, waarbij je een goede probleemanalyse maakt en prioriteiten stelt;  
  • Een beschikbaarheid van minimaal 3 dagen per week (werktijden in overleg) en bent bereid om incidenteel alle vestigingen van Psycholoog Nederland te bezoeken;
  • Mbo/hbo-opleiding facilitair, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen € 2.117,- en € 3.241,- bruto per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek;
  • Vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Reiskostenvergoeding volgens de cao ggz.

Meer informatie en solliciteren

Ben je al enthousiast, maar heb je nog vragen? Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken:

E-mailadres: hr@psycholoognederland.org
HR-telefoon: 06-28434187 (bel of app ons)

Geen vragen meer? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet per mail (let op: gebruik niet het onderstaande formulier om te solliciteren, maar mail apart naar het genoemde adres hierboven. Op deze manier komt jouw reactie goed terecht).

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864