Regiebehandelaar Online

Voor het online team van Psycholoog Nederland zijn wij per direct op zoek naar een betrokken en ervaren regiebehandelaar. Ben je 16 tot 32 uur per week beschikbaar en ben je op zoek naar flexibiliteit in je werk? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog in het online team ben je in de eerste plaats regiebehandelaar. Indien wenselijk en afhankelijk van je beschikbaarheid kun je ook als uitvoerend behandelaar aan de slag. In de functie van regiebehandelaar stuur je jouw online team van WO-psychologen aan. Je bent verantwoordelijk voor hun zorginhoudelijk functioneren. Met jouw behandelteam bied je ambulante behandeling aan cliënten met diverse problematiek binnen mono- en multidisciplinaire trajecten. Veel van onze cliënten melden zich met klinische stoornissen zoals angsten, depressie, somatoforme- en traumaklachten en ontwikkelings- en persoonlijkheidsproblematiek. Samen met je team denk je in de diagnostiekfase na over het opstellen van een behandelplan op maat. Hierbij bestaat de vrijheid om te kijken naar wat de cliënt specifiek nodig zal hebben. In de praktijk houdt dit in dat we er regelmatig voor kiezen om de onderliggende karakterologische problematiek te behandelen. In het digitale MDO-diagnostiek bespreek je de diagnose en indicatie met je collega regiebehandelaren. 

We hechten bij Psycholoog Nederland veel waarde aan kwalitatief goede zorg. In het verlengde van zorg op maat en nauwe samenwerking met je behandelteam vinden we het kunnen raadplegen van de andere regiebehandelaren erg belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat de drempel laag is om met collega GZ’ers contact te hebben en heb je regelmatig intervisie met hen onder begeleiding van een klinisch psycholoog. Bovendien bieden we een ruim budget voor opleiding en externe supervisie, zodat je kan blijven leren.

Bij kwalitatief goede zorg hoort in onze ogen innovatie. We staan open voor ideeën vanuit de werkvloer en waarderen jouw input. We halen energie uit ontwikkeling en starten bijvoorbeeld graag een pilot om nieuw zorgaanbod te toetsen.

In overleg kun je de functie ofwel vanuit huis/je eigen praktijk ofwel vanuit een Psycholoog Nederland locatie uitvoeren en kun je je arbeidsuren flexibel over de week verdelen. Hybride werken (een combinatie van thuiswerken en op locatie) is ook mogelijk.   

Werken bij Psycholoog Nederland

Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken in een enthousiast team met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard, maar lachen ook hard samen. Regelmatig organiseren we dan ook teamuitjes en borrels.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar zowel ondersteunende afdelingen als diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams. Daarnaast hebben we samenwerkingen met zzp’ers op diverse locaties in Nederland/online. 

Wat we jou bieden:

 • Een salaris tussen € 4.785,- en € 6.264,- bruto per maand (FWG 65), op basis van een 36-urige werkweek;
 • Ruim budget voor professionele ontwikkeling → bij een fulltime dienstverband jaarlijks € 2.000,- voor supervisie en € 1.500,- voor opleidingen/cursussen (bij een parttime dienstverband wordt dit bedrag naar rato toegekend);
 • vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%);
 • pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • reiskostenvergoeding conform de cao ggz;

Waar wij blij van worden:

 • Een voltooide opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog en in het bezit van een geldige BIG-registratie + AGB-code;
 • ervaring als regiebehandelaar bij behandelingen gericht op angsten, depressie, somatoforme- en traumaklachten en ontwikkelings- en persoonlijkheidsproblematiek;
 • affiniteit met online werken;
 • hoge mate van zelfstandigheid;
 • zeer vaardig in het sociaal contact met zowel cliënten als uitvoerend behandelaren;
 • een professioneel verantwoordelijke en oplettende werkhouding.

Meer informatie en solliciteren
Ben je al enthousiast, maar heb je nog vragen? Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken:
E-mailadres: hr@psycholoognederland.org
HR-telefoon: 06-28434187 (bel of app ons)
Geen vragen meer? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet per mail.

Belangrijk: het natrekken van referenties, het bekijken van online zakelijke informatie en het controleren van diploma’s kunnen onderdeel uitmaken van de procedure om in aanmerking te komen voor deze functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.