Mirjam Heijnis

Jan Ligthartstraat 1, 1817 MR Alkmaar

Ik hou van mijn werk als psycholoog. Het is mooi om te zien hoe mensen kunnen en durven te veranderen en zich beter gaan voelen. Dat maakt dat ik erg enthousiast ben voor mijn werk.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Opleiding

Ik heb een master psychologie. Daarna heb ik de postdoctorale opleiding tot cognitief gedragstherapeut erkend door vgct. gedaan (ik ben in de afrondende fase). Ik ervaar dat ik veel mogelijkheden heb om verschillende klachten te behandelen. Naast cognitief therapeutische ook oplossingsgerichte en mindfulness-technieken.

Werkervaring

Ik ben gestart als freelance psycholoog in het ouderenwerk. Daar heb ik o.a. rouwverwerkingsgroepen opgezet. Daarna heb ik op een ROC cliënten behandeld. Vervolgens ben ik 10 jaar geleden begonnen in mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik cliënten behandeld in de interculturele GGZ.

Werkwijze

Wat mij betreft staat duidelijkheid voorop. Duidelijkheid over de doelen waaraan je wil werken. Daarover beslis jij. Jouw wensen en grenzen zijn belangrijk. Ik ondersteun je bij het werken aan het veranderen van belemmerende gedragspatronen die vaak automatisch en ingesleten zijn. Het is dus eerst belangrijk deze patronen te ontdekken waar je steeds maar tegen aan loopt. Er zijn allerlei manieren waarop we daaraan kunnen werken. Naast “praten over” werk ik ook graag met allerlei soorten oefeningen (bv. registratie-oefeningen, imaginaties, meerstoelentechniek).

Persoonlijke behandeling

Na de kennismaking maken we een behandelplan waarin staat beschreven waaraan we gaan werken en hoe. De bedoeling is dat je jezelf beter leert kennen en meer grip
gaat krijgen op je valkuilen. En dat je je sterke kanten verstevigt en je beter gaat voelen.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864