Christa Logman

Prinses Margrietlaan 86, unit 5, 1421 XJ Amsterdam

Brede kennis en ervaring met individuele en groepsbehandelingen bij angst, somberheid, spanningen, slaapproblemen, laag zelfbeeld, overgangsklachten en verwerking van verlies (zoals rouw, achteruitgang van gezondheid en geheugen).


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn therapiestijl is persoonlijk en – waar mogelijk – praktisch en concreet, waarbij doelgericht wordt gewerkt vanuit een warme basishouding met ruimte voor individuele wensen, mogelijkheden en grenzen. In de therapie krijg je meer inzicht in jezelf, in je sterke kanten en valkuilen, hoe je klachten zijn ontstaan en vooral praktische handvatten hoe daarmee om te gaan en hoe je het risico kan verkleinen dat het je nog eens overkomt. Je krijgt huiswerk en moeilijke dingen kunnen we oefenen in de spreekkamer of op locatie. Om dit te bereiken gebruik ik technieken en inzichten uit de positieve oplossingsgerichte psychologie en uit de CGT (Cognitieve Gedragstherapie) en ACT (Acceptatie en Commitment Therapie), alles toegesneden op jou. Naast vermindering van klachten worden ook je sterke kanten verstevigd en je mogelijkheden verruimd, zodat je meer vertrouwen in jezelf krijg, meer aan kan en meer plezier krijgt in je leven.

Opleiding

Doctoraal studie Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam

Cognitieve Gedragstherapie, RINO

Acceptatie en Commitment Therapie, ACBSBeNe

Werkervaring

XArts – Creatieve psychologie

Praktijkhouder

Combinatie van beeldende technieken en psychologie. Behandelen van angsten, depressie, overgangsklachten, relatieproblemen, slaapproblemen, burn-out, opvoedingsadvies, groepstrainingen.

Advies en training in het bedrijfsleven (zoals gespreksvaardigheden, persoonlijke effectiviteit, conflicthantering, omgaan met agressie)

POH-GGz
Kortdurende behandeling van milde psychische klachten in samenwerking met de huisarts, onder andere bij somberheid, angst, burn-out, verlies.

Extra studie

Psyche en Voeding, Hoofddorp

Management of Change, Amsterdam.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864