Edwin Oden

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Zorg-op-maat staat bij mij voorop: Samen kijken wij hoe uw therapie het beste kan aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Edwin en heb aan de Universiteit van Amsterdam mijn studie klinische psychologie gedaan. Als behandelaar ben ik ervaren in het helpen verlichten van allerlei soorten psychische klachten, van milde psychische problemen die nog niet zo lang duren tot klachten die al langere tijd bestaan. Misschien gaat het bij u om heftige levensgebeurtenissen die nog steeds invloed hebben op uw leven, vindt u het lastig bij uzelf naar binnen te kijken, of loopt u vast in uw relaties met anderen. Zorg-op-maat staat bij mij voorop: Samen kijken wij hoe uw therapie het beste kan aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden. We kunnen daarvoor kiezen uit diverse, wetenschappelijk onderbouwde psychotherapeutische technieken die ik mij in de loop der jaren eigen heb gemaakt. In de behandeling gaan wij samen op zoek naar de zich herhalende patronen die uw klachten aansturen. Als psycholoog ben ik als het ware de berggids met wie u uw innerlijke berglandschap verkent. Door de inzichtgevende benadering ontdekken we wat er dieper in u speelt. U leert uzelf beter begrijpen en wordt zich meer bewust van uw werkelijke verlangens, waardoor u authentieker in het leven leert staan. Daardoor verminderen uw klachten, zal de kwaliteit van uw leven verbeteren, en komt er ruimte voor verandering in uw persoonlijkheid. De kans dat psychische klachten hierna terugkomen, wordt dan kleiner. Het is verstandig iets aan uw klachten te doen: u zult daardoor straks meer uit uw leven kunnen halen. Ik werk vanuit een klachtgerichte-, oplossingsgerichte en inzichtgevende benadering. Hiervoor gebruik ik methodieken uit ondermeer de psychodynamische therapie, cognitieve gedragstherapie, Transference Focused Psychotherapy (TFP), schematherapie en oplossingsgerichte therapie.

Opleidingen

Klinische psychologie РUniversiteit van Amsterdam 
Kortdurende Psychoanalytische Steungevende Psychotherapie (KPSP)
Schematherapeutische technieken

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864