Ellen Corporaal

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

“Graag ben ik er voor jou als je vastloopt en er zelf niet uitkomt”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Als GZ-psycholoog heb ik de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het behandelen van zowel jongeren als (jong)volwassenen met allerlei soorten problemen, vaak in de specialistische zorg. Wat de meeste mensen die ik heb geholpen bindt, zijn onzekerheid, een negatief zelf -en lichaamsbeeld, eetproblemen of stress en/of somberheid of diverse angsten. Loop jij hier ook mee rond? Laat mij je helpen.

Werkwijze 

Graag ben ik er voor jou als je vastloopt en er zelf niet uitkomt. Ik ben er voor je in jouw proces, waarbij we beginnen met inzicht in je gedrag en emoties te krijgen. Waarom doe je wat je doet, waarom voel je wat je voelt? Waar heb je last van en wat wil je anders? Vanuit daar gaan we samen stappen bepalen én zetten richting blijvende verandering. Hoe we dat doen? Waardevol is voor mij de therapeutische relatie. Veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk, ik wil graag dat jij je op je gemak voelt. Ik ben warm, betrokken en open, en zal je rake vragen stellen. Misschien is dat laatste soms best moeilijk, maar weet dat er natuurlijk gelachen mag en zal worden.  Samen vormen we een team, waar ik van jou een actieve werkhouding en eigen verantwoordelijkheid vraag, zodat we doelgericht en effectief naar eventuele oplossingen werken. Ik kan het niet voor jou oplossen, maar wel hopelijk met jou. Samen zullen we kijken hoe jij uiteindelijk steeds meer zelfvertrouwen en vaardigheden ontwikkelt, en snel weer zal voelen dat je het ook zónder mij kan. Ik werk met zowel cognitieve gedrags- en oplossingsgerichte technieken als met schematherapeutische technieken.

Opleiding

Klinische en gezondheidszorgpsychologie, Rijksuniversiteit Groningen
Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog, PPO Groningen
Cognitieve gedragstherapie (basis), PPO Groningen
Cognitieve gedragstherapie – enhanced (speciaal voor eetstoornissen), Amsterdam
Schematherapie, basis en vervolgcursus, KING nascholing Amsterdam

Gegevens

AGB: 94103324
BIG: 39923004725

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864