Esther Lijesen

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Ik ben Esther Lijesen, geboren in 1977 en ik woon in Amsterdam, samen met mijn man en zoontje. Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam heb ik eerst een paar jaar als jeugdhulpverlener gewerkt. Daarna ben ik als psycholoog gaan werken bij angstbehandelcentrum IPZO. In 2011 ben ik mijn eigen psychologenpraktijk gestart en in de afgelopen jaren heb ik ook voor ProMind Psychologen en het Sinai Centrum gewerkt.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben een enthousiaste en duidelijke therapeute. Ik maak graag gebruik van humor, en kan direct zijn. Cliënten voelen zich bij mij snel op hun gemak en serieus genomen. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, waarbij ik ook gebruik maak van EMDR, Schematherapie, Mindfulness en ACT.
Mijn specialisatie is de behandeling van angststoornissen, zoals fobieën, sociale angststoornissen, hyperventilatieklachten, hypochondrie, gegeneraliseerde angststoornissen, obsessief compulsieve stoornissen en paniekstoornissen.
Daarnaast heb ik ook veel ervaring in de behandeling van andere psychische problemen, zoals bijvoorbeeld PTSS en Depressie, en persoonlijkheidsproblematiek.

Mijn aanpak is doelgericht, en mijn achtergrond als psycholoog in de traumazorg en specialistische GGZ biedt daarbij de ruimte om ook meer de diepte in te gaan op
punten waar dat relevant is.

Opleiding

Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de UvA
Cognitief Gedragstherapeut VGCt®
EMDR basis- en vervolgopleiding, basisopleiding Mindfulnesstrainer,
Schematherapie, Oplossingsgericht werken, Groepsgedragstherapie,
in opleiding tot yogadocent bij Svaha Yoga.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864