Floris Müller

Linneausparkweg 196, 1098 EP Amsterdam

Heb je alleen één specifieke klacht waar je zo snel mogelijk van af wilt, zodat je weer verder kan met je leven? Dan gaan we direct praktisch aan de slag met jouw ‘symptomen’. Ik help je om zo snel mogelijk je oude niveau van functioneren terug te krijgen.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Wil je praten over iets dat je nergens anders kwijt kan of waar je zelf niet goed uitkomt? Dat er een keer écht goed naar je geluisterd wordt maar ook doorgevraagd waar nodig? Ik oordeel niet en denk actief met je mee.

Of heb je traumatische gebeurtenissen meegemaakt die je maar niet vergeten kan, of een negatief zelfbeeld dat je leven verzuurt? Dan pakken we dat onderliggende probleem aan met state-of-the art psychotherapie-technieken, zodat je over de hele breedte een makkelijker leven krijgt.

Een toegesneden combinatie van het bovenstaande, het zal je niet verbazen, werkt voor de meeste mensen uiteindelijk het beste. In de intake kijken we samen wat dat voor jou precies zou inhouden. Mijn opstelling naar jou toe is consequent warm, respectvol en vertrouwelijk.

Naast oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie, werk ik met de volgende technieken: EMDR, Schematherapie, Mindfulness, Kortdurende Dynamische Therapie, IPT, Mentalisation Based Treatment en Affect Fobie Therapie.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864