Jennifer Kolman

Rombout hogerbeetsstraat 109 bel nr 32, 1052 VW Amsterdam

Het zoeken naar ondersteuning is een belangrijke en soms lastige eerste stap. Ik weet uit ervaring dat het kan voelen als zoeken naar een speld in een hooiberg. Wie is nu een goede psycholoog voor jou? Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je een klikt voelt met de psycholoog met wie je gaat werken. Dat merk je natuurlijk pas echt wanneer je elkaar ontmoet maar hierdoor krijg je in ieder geval alvast een indruk.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Jennifer, ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (klinische psychologie) en sindsdien heb ik gewerkt met gezinnen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende uitdagingen zoals onder andere; somberheidsklachten, laag zelfbeeld, spanningsklachten, moeite met aangaan en onderhouden van relaties en levensfase problematiek. Mijn cliënten en collega’s omschrijven mij als warm en betrokken. Ik kan goed luisteren en beschik over een groot empathisch vermogen. Daarnaast ben ik open en oprecht geïnteresseerd in wat jou beweegt.

Mijn doel is jou ondersteunen in het vergroten van inzicht en het sterken van vertrouwen in je eigen wijsheid en kunnen. Samen verkennen we het leeraspect van zowel de positieve als de negatieve levenservaringen en vertalen we die (waar mogelijk) naar concrete stappen tot verandering. Ik ben van mening dat een goede psycholoog ook aan zichzelf blijft werken en zich professioneel blijft ontwikkelen. Ik volg een opleiding tot lichaamsgerichte psychotherapeut en ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), die de kwaliteit en professionaliteit van hun leden waarborgt.

Werkwijze

Naast oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie, werk ik o.a met de volgende technieken: Acceptance en commitment therapie, ervarings- en lichaamsgerichte technieken, transsactionele analyse en mindfulness. Voelt het goed? Dan ontmoet ik je graag voor een eerste gesprek.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864