Kim de Mug

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk gedrag. Ik vind het leuk om te onderzoeken welke denk- en gedragspatronen mensen hanteren en hoe zij gevormd worden door wat ze meemaken. Om die reden ben ik de psychologie kant opgegaan, en mede uit mijn interesse om mensen te helpen. Mijn analytisch en empathisch vermogen komen als psycholoog goed van pas.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Werkwijze

Mijn behandelingen zijn in eerste instantie gebaseerd op vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Ik hanteer een oplossingsgerichte manier van werken en waar nodig gaan we de diepte in. We zullen in de therapie samen kijken naar wat het beste werkt voor jou en wat jij nodig hebt, iedereen is immers uniek. De technieken die ik gebruik komen voornamelijk uit de cognitieve gedragstherapie maar ook maak ik gebruik van mindfulness en Acceptance and commitment therapy
(ACT).

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864