Mathijs Hoyer

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Ik werk vanuit een klachtgerichte-, oplossingsgerichte en inzichtgevende benadering. De werkwijze in therapie spits ik toe op de klachten en uw hulpvraag.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Psychische klachten kunnen voortkomen uit verschillende oorzaken. Sommige mensen lijden door heftige levensgebeurtenissen of trauma’s die invloed blijven hebben op het leven. Andere mensen ervaren moeilijkheden in hun leven doordat het te pijnlijk of te beangstigend is om echt te voelen en te ervaren wat er van binnen gebeurt. Ook kan het zo zijn dat mensen psychische klachten ervaren omdat relaties aangaan met anderen veel moeilijkheden geeft. Therapie kan helpen de blik naar binnen te richten om meer contact te gaan ervaren met de eigen innerlijke wereld. Van daar uit kan gewerkt worden aan de klacht en kan er ook meer contact worden ervaren met de eigen verlangens en authenticiteit.

Ik werk vanuit een klachtgerichte-, oplossingsgerichte en inzichtgevende benadering. Hiervoor gebruik ik methodieken uit de psychodynamische therapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. De werkwijze in therapie spits ik toe op de klachten en uw hulpvraag.

Opleidingen

Mentaliseren in behandelrelaties
Basiscursus cognitieve gedragstherapie
Basiscursus EMDR

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864