Norine Olijfveld

Linnaeusparkweg 196, 1098 EP Amsterdam

Van jongs af had ik al een fascinatie voor hoe mensen denken en wat hun beweegredenen zijn. Dit leidde tot een studie Psychologie zodat ik er ook mijn beroep van kon maken. Mijn empathische- en analytische vermogen en eigen levenservaring zorgen ervoor dat ik snel tot de kern kom van de klacht.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben van mening dat verleden vaak een grote rol speelt in het ontstaan van de klachten, maar dat veranderingen vooral moeten plaatsvinden in het hier-en-nu. Tijdens mijn sessies zal ik dan ook vooral daar de nadruk op leggen. Samen gaan we op zoek naar andere manieren om met situaties om te gaan en pakken we gedachtepatronen aan, waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken. Het doel is afname van de klachten, versterken van de krachten en het vergroten van het probleemoplossend vermogen. Ik zie elke persoon als een uniek individu en zal mijn behandeling daarop afstemmen. Ik benader iedereen met dezelfde openheid en respect.

Werkervaring

Na eerst lange tijd met jeugd te hebben gewerkt in de hulpverlening, diagnostiek en binnen het onderwijs, werk ik nu sinds een aantal jaar met volwassenen. Ik heb gewerkt als psycholoog binnen de revalidatie, basis GGZ en specialistische GGZ.

Opleidingen / cursussen

Master ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam
Basisopleiding cognitieve gedragstherapie
Opleiding mindfulness coach

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864