Norman Brons

James Bradleystraat 23, 1086 ZM Amsterdam

Emphatisch, analytisch en luisterend vermogen om na te gaan wat je echt wilt


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik werk graag met jouw doelen of wensen in positieve zin naast je klachten. Je klachten vertellen een belangrijk verhaal, ik luister daar graag naar om deze te benutten en om te zetten in wat je wel wilt. Dat wat je wel wilt brengen we samen in kaart. Naast de vermindering van de klachten en het gebruiken maken van je sterke kanten kun je je doel dan makkelijke realiseren en (nog) meer van het leven genieten. Je wilt niet heel lang met therapie bezig zijn en dit is te realiseren met de laatste psychologische technieken en inzichten vanuit de oplossingsgerichte – en cognitieve gedragstherapie.

Opleiding

Master klinische psychologie aan de Universiteit van Leiden
Psychodiagnostiek BAPD
Traumabehandeling dmv EMDR
Relatietherapie dmv EFT

Werkervaring

Praktijk Bionitiatief (locatie Amsterdam IJburg)
Praktijkhouder sinds 2004, behandeling van individuele cliënten met diverse klachten en ook behandeling van relatieproblemen.
Stage GGZ instelling
Stage GGZ instelling waarbij intakegesprekken, diagnose, rapportage, verslaglegging en cognitieve en oplossingsgerichte therapie worden toegepast voor het behandelen van angsten, in groepstrainingen en individueel.

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864