Suzan Albertsma

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Samen zullen we kijken hoe je meer grip kunt krijgen op je klachten zodat je uiteindelijk weer beter in balans zal komen.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Suzan Albertsma. Je bent bij mij aan het goede adres als je iemand zoekt die empathisch, integer en geduldig is. Mijn werkwijze is gericht op het luisteren met een onbevooroordeelde houding en het creëren van een sfeer waarin je je gemakkelijk kan openstellen. Daarnaast houd ik je een spiegel voor wanneer nodig. Ik vind het belangrijk dat het contact gelijkwaardig is en ik streef ernaar dat je in je eigen kracht komt te staan en je eigen unieke kwaliteiten uiteindelijk zelf kan leren herkennen en te versterken. Samen zullen we kijken hoe je meer grip kunt krijgen op je klachten zodat je uiteindelijk weer beter in balans zal komen. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van inzichtgevende en oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en elementen uit de mindfulness en schematherapie.

Opleidingen

– Master klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Leiden
– Basisopleiding cognitieve gedragstherapie
– Basiscursus schematherapie

Gegevens

AGB: 94114348
BIG: 09932596925

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.