Yasin Zafer, psycholoog NIP

Klik hier voor meer info Psycholoog Amsterdam
( Locatie Amsterdam west, oeverpad 300
 

Over mij:

Mijn naam is Yasin Zafer en ik ben 34 jaar.  Ik ben van Turkse afkomst, maar geboren en opgegroeid in Amsterdam. Ik spreek Nederlands, Turks en Engels.

Eerlijkheid, betrokkenheid en vertrouwen zijn belangrijke kenmerken voor mij; ik kijk niet alleen naar de klachten van iemand, maar probeer vooral in contact te komen met de persoon. Een goede behandelrelatie en vertrouwensband is voor mij essentieel.

Opleiding:

Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als Psycholoog, richting Klinische en Neuropsychologie. Na mijn Master heb ik me verder ontwikkeld door meerdere opleidingen te volgen, zoals Cognitieve gedragstherapie, EMDR en Biofeedback.
Ik ben sinds 2014 aangesloten bij het NIP, waarbij ik de titel Psycholoog NIP draag.

werkervaring:

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij een reguliere interculturele ggz-instelling in Amsterdam. Tevens werk ik sinds september 2014 ook bij een vrijgevestigde praktijk. Hiernaast geeft ik ook trainingen in het kader van suïcide preventie.

Binnen mijn behandelingen kijk ik zowel naar uw klachten alsook uw culturele, spirituele en/of religieuze overtuigingen. Dit probeer ik zo goed mogelijk te betrekken binnen de therapie.  Ik werk vanuit een holistische visie, d.w.z. dat alles met elkaar is verbonden, zoals Lichaam en Geest, Heden en Verleden, Individu en sociale context. Allen beïnvloeden elkaar en kunnen op die manier bijdragen tot een algeheel kwaliteit van Leven.

Specialiteiten:

  • Cognitieve Gedragstherapie (ook voor AD(H)D)
  • Depressieve stoornis
  • Angst en Paniekstoornissen
  • Traumaverwerking (EMDR)
  • Biofeedback migraine/tinnitus en spanningsklachten
  • Persoonlijkheid/intelligentie/AD(H)D  onderzoek
  • Neuropsychologisch onderzoek