Mireille Kersten

Sint-Oedenrodeseweg 11, 5681 PH Best

Mijn aanpak is praktisch, integer, betrokken, inzichtgevend en oplossingsgericht.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Vanuit mijn achtergrond als Onderwijs- & Ontwikkelingspsychologe ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de GGZ, bij het team Jeugd en het team Volwassenen. Hier had ik veel te maken met cliënten met complexe problematiek, persoonlijkheidsstoornissen en autisme. Later ben ik gaan werken in het onderwijs met kinderen en adolescenten met hoogbegaafdheid. Hierna werkte ik voor een instantie voor begeleid wonen, waar jongeren en volwassenen met uiteenlopende problematiek worden begeleid naar meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Werkwijze

Mijn aanpak is praktisch, integer, betrokken, inzichtgevend en oplossingsgericht. Ieder individu is uniek en ik stem de behandeling af op je persoonlijke voorkeuren, wensen en grenzen. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat er een prettige sfeer is waarin je je veilig en begrepen voelt en jezelf kan zijn. Hierbij is compassie voor mij het sleutelwoord. Met het oog op de problematiek kijk ik naar oorzaak – gevolg verbanden en werk ik toe naar meer inzicht en begrip, reik ik je handvatten aan, zodat je zelf de regie houdt in je leven. Ik focus op alle positieve aspecten en kijk samen met jou naar manieren om meer levensvreugde en tevredenheid te ervaren. Ik werk met diverse methodes en technieken, voornamelijk cognitieve gedragstherapie en Mindfulness.

Opleiding

Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie, oriëntatie Kinder- en Jeugd aan de Universiteit van Tilburg.
Diverse modules post-doctoraal; Alg. oriëntatie diagnostiek, Psychoanalytisch referentiekader, Cliëntgerichte psychotherapie, Groepsdynamica, Cognitieve gedragstherapie.

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864