Wendy Oostvogels

Graaf Hendrik III plein 29, 4819 CJ Breda

Mijn werkwijze is praktisch, persoonlijk en betrokken. Onze sessies starten we door aandacht te besteden aan wat voor jou belangrijk is in het leven én wat maakt dat je je hier onvoldoende op kan richten.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Graag creëer ik een vertrouwde omgeving waarin je je onzekerheden, angsten, negatieve gedachten, lastige gevoelens en pijnlijke herinneringen met me kan delen. Ik help je
ontdekken hoe deze minder invloed op je kunnen gaan uitoefenen zodat je je lichter en vrijer kan gaan voelen. Ik werk met de methodieken Acceptatie & Commitment therapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en mindfulness. Tijdens de sessies praten we niet alleen maar doen we ook oefeningen. We stemmen samen af wat het beste bij je past.

Opleiding

Master arbeids- en organisatiepsychologie aan de universiteit van Tilburg. Ik volg op dit moment de opleiding cognitieve gedragstherapie. De afgelopen jaren heb ik trainingen op het gebied van Acceptance and Commitment Therapy, Emotionally Focus Therapy, EMDR en Mindfulness gevolgd.

Werkervaring

Psychologen Breda (psychologenpraktijk in Breda)
Sinds 4 jaar geef ik binnen Psychologen Breda individuele therapie gericht op angst, stressklachten, burn-out, depressie, relatieproblemen, slaapproblemen, negatief zelfbeeld en zingevingsvragen.

TalentMove (psychologisch adviesbureau in Breda)
Sinds 6 jaar geef ik loopbaancoaching binnen TalentMove. Daarnaast voer ik assessments en
loopbaanonderzoeken uit en geef ik behandeling bij overspannenheid, burnout en diverse problemen op werkgebied.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864