Shirley Veerkamp

Veilingweg 16a, 2678 LN De Lier De Lier

Denk niet dat jouw problemen te klein zijn of te onbelangrijk. Iedereen verdient hulp wanneer dat nodig voelt.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Het is niet meer dan menselijk om in het leven moeilijke situaties tegen te komen. Situaties waar je misschien hulp en begeleiding bij nodig hebt. De stap om hulp te vragen is vaak een grote, maar als je het aandurft kunnen we samen op weg naar een plezieriger en stabieler leven. Denk niet dat jouw problemen te klein zijn of te onbelangrijk. Iedereen verdient hulp wanneer dat nodig voelt. Voel je je onbegrepen en eenzaam op een bepaald moment in je leven? In deze periodes kunnen er grote hulpstukken ontstaan en hulp is dan niet altijd makkelijk te vinden. Ik ben er om je bij te staan in deze situaties.

Voorbeelden van grote vraagstukken die ik behandel zijn werk gerelateerde kwestie, alles rondom vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling en de vrij nieuwe mentale problemen die zich voordoen rondom het Corona virus. Mensen verliezen hun vrijheid en de mogelijkheid om zelf keuzes te maken. Vind jij het moeilijk om hiermee om te gaan? Schroom niet om hulp te zoeken bij het vinden van het accepteren van deze nieuwe situatie. Verder bied ik hulp bij: angst en stress, rouw, burn-out, depressie, dwangklachten, eet- en slaapstoornissen en lichamelijke klachten met een psychische oorzaak. Staat jouw vraagstuk er niet bij? Geen probleem. Niets is te gek. Wees niet bang om tegenslagen tegen te komen. Ik zal je vertellen, die gaan er zeker zijn. De uitdaging zit in het uitvinden wat anders kan en hoe met de tegenslagen in het leven om te gaan. Ik ga samen met uit jou die uitdaging aan!

Werkwijze

Mijn behandelingen zijn altijd op maat, zodat jij er zoveel mogelijk aan hebt. Ik ben actief ingesteld en ik geef je al na de eerste sessie praktische handvatten mee voor in het dagelijks leven. Eén vertrouwd gezicht die al jouw vraagstukken behandeld, klein en groot. Ik gebruik verschillende behandelmethodes en kies wat het best bij jou past. Onder andere cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapie en schematherapie. Samen naar je nieuwe leven. Het is tijd voor het leven dat jij kiest.

Opleidingen

– Universitair master diploma sociale psychologie
– Basis en vervolg cognitieve gedragstherapie
– EMDR in opleiding
– Cognitief gedragstherapeut in opleiding

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864