Sandra Donders

Strijpsestraat 113, 5616 GM Eindhoven

Laagdrempelig, persoonlijke aandacht en flexibel in verschillende behandelstrategieën


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn therapiestijl is een mix van persoonlijke aandacht en effectief bewezen interventies. Ik vind het belangrijk om laagdrempelig te werken en psychologische zorg voor iedereen toegankelijk te maken. Als je eenmaal de eerste stap gezet hebt en er een start gemaakt kan worden met de behandeling vind ik het belangrijk om goede afspraken te maken over de wijze van behandelen en de inzet die dat van ons beiden vraagt. Regelmatig evalueren we de doelen zodat we de behandeling kunnen aanpassen mocht dit nodig zijn.

Opleiding

Master klinische psychologie aan de Open Universiteit

Post master traject tot Cognitief Gedragstherapeut VCGT

Werkervaring

Tot 2014 heb ik met veel plezier in de (jeugd) hulpverlening gewerkt binnen verschillende organisaties en in verschillende functies. Na het behalen van mijn master klinische psychologie ben ik gaan werken als basispsycholoog in een praktijk voor de basis GGZ. Na een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar een praktijk voor de gespecialiseerde GGZ waar ik jongeren en jongvolwassen met complexe problematiek behandel.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864