Rozanne van Donkersgoed

Nieuwe Gracht 37, 2011 GN Haarlem

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn werkwijze is persoonlijk en vakkundig. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Je wilt veranderen, je wilt anders tegen dingen aankijken of het anders aan gaan pakken. Of misschien zijn er dingen gebeurd in het verleden die je maar niet los kan laten.
Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in de problemen en op structurele wijze met je naar een oplossing te werken. Daarbij maak ik gebruik van verschillende evidence-based behandeltechnieken, zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, Mindfulness en EMDR.

Opleiding

Master klinisch en ontwikkelingspsychologie Rijksuniversiteit Groningen
GZ-opleiding PPO Groningen
EMDR basis en vervolg VEN
Cognitief gedragstherapeut in opleiding VGCt
Mentalisation Based Treatment Theorie en Praktijk I en II
Acceptance and Commitment Therapy
Gepromoveerd op 24 mei (onderwerp: metacognitie en sociale cognitie)

Werkervaring

In de afgelopen 10 jaar heb ik een stevige basis opgedaan in de GGZ. Ik heb gewerkt in FACT teams, waarin ik cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen zoals psychotische stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen heb behandeld. Het behandelen van enkelvoudige en complexe trauma’s was hierbij een belangrijke focus. Ook heb ik gewerkt op een dagbehandeling voor mensen met angststoornissen en depressieve stoornissen. Hier maakte ik gebruik van cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Hiernaast heb ik ervaring opgedaan in de eerste lijn, waar ik assertiviteitstrainingen en
zelfbeeldcursussen heb gegeven en individuele therapie gericht op het verminderen van burn-out,
depressie, negatief zelfbeeld en angsten.

Gegevens

AGB: 94102304
BIG: 9919186825

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864