Anne Marie Krekels

Emmastraat 53a, 1213 AK Hilversum Hilversum

“Raar eigenlijk, wij zien alleen onze buitenkant maar bijna alles gebeurt van binnen.” 
Uit “De jongen, de mol, de vos en het paard”, Charlie Mackesy


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Vorig jaar besloot ik mijn loopbaan koers te veranderen richting de hulpverlening. Ik ben A&O psycholoog en heb jarenlang gewerkt in de werving & selectie, arbeidsbemiddeling van HR professionals. Het was boeiend en zinvol om met de ontwikkeling van mensen en organisaties bezig te zijn. Als mentor bij Giving Back begeleidde ik jongeren met een multiculturele achtergrond in hun opleidingsrichting. Toch was er dat stemmetje dat me keer op keer toe fluisterde dat dit niet echt was wat ik wilde. Uiteindelijk luisterde ik ernaar en ben recent gestart met de driejarige opleiding Somatic Experiencing (trauma-healing). Bij Psycholoog Nederland kan ik mij verder ontwikkelen naar behandelend therapeut. Dit met de gedachte: “We repeat what we don’t repair”, want ik denk dat het zo werkt. En verder doe ik aan yoga, wandel en reis ik graag (binnen alle beperkingen probeer ik de mogelijkheden te blijven zien), schrijf ik gedichten en doe ook wel eens helemaal niets.

Werkwijze

Ik hoop je verder te kunnen ondersteunen in het ontdekken wat er werkelijk speelt en wat er uiteindelijk nog meer kan zijn om jouw ware plek verder in te nemen. Een nieuw begin, zodat er weer ruimte komt voor o.a. veerkracht, hoop, zelfvertrouwen en optimisme. Deze ontdekking ga ik graag samen aan. Ik stel me betrokken op, kijk vooruit en waar nodig ben ik een spiegel.

Opleiding

● Somatic Experiencing, BodyMind Opleidingen (2021-2023)
● NLP (2020)
● A&O Psychologie, Universiteit van Amsterdam (1997)

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864