Pieter van Romburgh (Trainee)

Emmastraat 53a, 1213 AK Hilversum Hilversum

Door samen naar de kern van het probleem te zoeken en deze vervolgens actief aan te pakken, wil ik je helpen om weer meer van het leven te kunnen genieten.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

In onze omgeving komen bekenden vaak met allerlei adviezen, maar wordt er niet altijd voldoende naar elkaar geluisterd. Ik vind het daarom belangrijk dat er in onze gesprekken ruimte voor jouw verhaal wordt gemaakt. Middels een rustige en open houding probeer ik een veilige sfeer te creëren waar je met een gerust hart je zorgen kan uiten. Door goed te luisteren en ook (soms wat kritische) vragen te stellen wil ik samen met je gaan kijken naar waar je nu precies tegenaan loopt. Wanneer dit eenmaal duidelijk is kunnen we vervolgens samen gaan kijken naar stappen om aan het probleem te werken. Tijdens de gesprekken sta ik naast bij de klachten ook graag stil bij je sterke kanten en wat er al goed gaat. Vaak kunnen we zelf namelijk al een stuk meer dan we eigenlijk door hebben. Dit beschrijft ook mijn visie op de gezondheidszorg; wij werken er samen naar toe dat jij het vervolgens verder weer zelfstandig kan. 

Opleiding

Master klinische psychologie aan de Universiteit Leiden

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864