Sicco de Haan

Emmastraat 53a, 1213 AK Hilversum Hilversum

Ik luister, voel mee en verdiep me in jouw probleem.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij
Geen mens is hetzelfde daarom zorg ik in mijn behandelingen voor maatwerk. Ik luister, voel mee en verdiep me in jouw probleem. Hierbij mix ik mijn psychologische kennis en vaardigheden met twee eetlepels levenservaring, een snufje relativering en daar waar het kan, met een dosis humor. Ik treed je met oprecht begrip tegemoet en onderzoek met jou hoe we samen jouw problemen het beste kunnen oplossen, want uiteindelijk ken jij jezelf nog het beste.

Werkervaring
Na een aantal jaren voor de overheid gewerkt te hebben, maakte ik een aantal jaren geleden de overstap naar de psychologie. Ik deed de nodige behandelings- en diagnostische ervaring op bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en vervolgens bij basis- en specialistische geestelijke gezondheidsinstellingen. Sinds 2020 werk ik met veel plezier als zzp-er voor diverse GGZ-opdrachtgevers, waaronder Psycholoog Nederland. Graag zet ik mijn werkervaring in voor jou, dus tot ziens bij Psycholoog

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864