Ilja Seifert

Herenweg 90, 1718 AH Hoogwoud

‘Ik houd van mijn werk, dat merkt men vaak aan mijn enthousiasme en dit wil ik graag overbrengen aan cliënten.’


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

In de behandeling werken we samen aan uw klachten: ik vanuit mijn expertise en ervaring, u vanuit de kennis die u over zichzelf heeft. Ik vind het belangrijk dat u zichzelf door de behandeling beter leert kennen, zodat u beter leert omgaan met situaties die moeilijk voor u zijn. Op die manier verhelpt u niet alleen uw klachten, maar leert u ook hoe u in de toekomst
problemen het hoofd kunt bieden. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om open en transparant te zijn, zodat er een band van vertrouwen kan ontstaan. Ik maak o.a. gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR, internetbehandeling en houd van een praktische inslag met een vleugje humor. Ook geef ik regelmatig huiswerk mee, omdat de grootste verandering buiten de behandelkamer plaatsvindt.

Opleiding

Master klinische psychologie aan de universiteit van Amsterdam

Extra studie

Vereniging EMDR Nederland – basistraining EMDR
Forta Opleidingen – Cognitieve Gedragstherapie basis en verdieping
GGZ NHN – Motiverende gespreksvoering

Werkwijze

Ik heb ervaring met cliënten met uiteenlopende klachten, waaronder angst, depressie, burn-out, rouw, ADHD en paniekklachten. Het eerste gesprek is een wederzijdse kennismaking. Ik zal u moeten leren kennen, maar u krijgt ook de kans om mij te leren kennen. Het is namelijk van groot belang dat we ons allebei prettig voelen in de samenwerking. Tijdens de intake zal ik daarom veel vragen stellen om te kijken of ik u kan helpen. Andersom mag u ook dingen aan mij vragen en beoordelen of er een klik is tussen ons. Ik stem het behandelplan altijd af op wat u nodig heeft. Dat kan gaandeweg veranderen en daarom zijn er regelmatig evaluatiemomenten.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864