Johan Konstapel

Sisalbaan 5a, 2352 AZ LeiderdorpOnline

“Vanuit mijn eigen ervaringen, opleiding en opgedane kennis en werkervaring sta ik je met liefde en aandacht bij om je klachten te helpen duiden, uit te werken en samen te zoeken naar hoe jij er mee om wilt gaan”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

In mijn werk als psycholoog merk ik dat mijn talenten goed bij elkaar komen. Dit maakt dat ik mijn werk met passie en gedrevenheid doe. Ik vind het fijn om mensen te begrijpen en ik geniet van het contact. Daarnaast ben ik ook een technicus en vind ik een uitdaging leuk, ik ga een behandeling dan ook niet snel uit de weg en zal niet snel opgeven. Dit zijn allemaal eigenschappen die ik goed kan inzetten tijdens de behandeling. Verder ben ik christen, en kunnen we wanneer daar behoefte aan is onderwerpen als zingeving, spiritualiteit en levensvragen met elkaar uitdiepen. Natuurlijk alleen als je je hier prettig bij voelt. Ik heb ruime ervaring met het onderwerp verslaving, daarnaast (maar niet uitsluitend) met trauma, sociale angst, rouw en persoonlijkheidsproblematiek. 

Werkwijze

In het eerste gesprek nemen we rustig de tijd om elkaar te leren kennen. Ik vind het fijn om samen met jou te ontdekken waar je precies tegenaan loopt. Ook zullen we in kaart brengen hoe jij graag geholpen wordt en welke verwachtingen je hebt van mij. Samen zoeken we een bij jou passende aanpak en bespreken we haalbare doelen. Zo komen we tot een behandelplan waar we ons beide in kunnen vinden.

Samen streven we ernaar dat jij in de loop van de sessies meer inzicht krijgt in de achtergrond van jouw klachten. Het is belangrijk dat je je gehoord voelt en samen met mij een manier vindt om je klachten te verwerken. Ik help je met de kennis uit mijn studie en daarnaast zet ik mijn eigen ervaringsdeskundigheid in. Als je een geloof of levensovertuiging aanhangt kunnen we, als je hier behoefte aan hebt, kijken hoe je klachten zich hiertoe verhouden. En als je het fijn vindt, kunnen we samen kijken hoe je jouw weg hierin vindt.

Opleidingen

Ik beschik over de LOGO-verklaring en Basis Aantekening Psychodiagnostiek.

o.a.:

  • Inleiding systeemtherapie
  • Basiscursus CGT
  • Inleiding schematherapie

Ik heb uitgebreide ervaring met Cognitieve Gedragstherapie, daarnaast veel ervaring met Schematherapie, en ook ervaring met Acceptance en Commitment Therapy. Veel therapiestromingen komen mij bekend voor of heb ik links en rechts kennis over opgedaan.

AGB-code 94009335

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.