Ceyda Keskindemir

, Online

Graag kijk ik mee hoe je terug in balans kunt komen. Soms betekent dit oncomfortabele gesprekken aangaan, patronen doorbreken, je angst onder ogen zien en/of bepaalde gevoelens toelaten en verwerken.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Hoi, Ik ben Ceyda en ben werkzaam als psycholoog bij Psycholoog Nederland. Graag help ik je bij je innerlijke reis. 

De innerlijke reis kan soms tegenstrijdigheden bevatten, complex zijn en vaak is het een hobbelige weg. Bepaalde gebeurtenissen hetzij in het hier en nu of in je jeugd kunnen zodanig opspelen dat je uit balans raakt. Wanneer je dusdanig uit balans bent dat het je dagelijkse leven beïnvloed en het je belemmert, is het goed om dat niet te negeren maar gehoor aan te geven. Graag kijk ik mee hoe je terug in balans kunt komen. Soms betekent dit oncomfortabele gesprekken aangaan, patronen doorbreken, je angst onder ogen zien en/of bepaalde gevoelens toelaten en verwerken.

Ik werk veelal vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch referentiekader en vind het belangrijk om de klachten in de context te behandelen. Dit betekent dat ik cultuursensitief maar ook holistisch te werk ga. Ik probeer altijd rekening te houden met iemands normen/ waarden, religie, culturele achtergrond maar ook iemands persoonlijkheidskenmerken (sterke en minder sterke eigenschappen). Ik probeer vooral persoonsgerichte behandeling te bieden en hecht erg veel waarde aan een goede therapeutische relatie waarbij openheid en betrokkenheid bij mij voorop staan. Ik stel je graag de juiste vragen die jou tot denken of voelen zetten en vervolgens coach en adviseer ik je graag. Ik vind het erg belangrijk dat je je veilig, geaccepteerd, gesteund, gehoord en gezien voelt. 

Mijn werkervaring

Ik heb zowel eerstelijns als tweedelijns zorg verleent in de GGZ. In mijn rol als pohggz, eerstelijns, heb ik samen met de huisartsen gewerkt. Hierdoor kreeg ik te maken met een diverse populatie en brede scala aan gezondheid vraagstukken. Deze werk setting was voor mij weer een bevestiging dat fysieke en mentale gezondheid niet te scheiden zijn en dat een holistische aanpak wel echt de voorkeur heeft. 

In mijn rol als psycholoog heb ik een aantal jaar gewerkt binnen de interculturele GGZ. Ik heb voornamelijk behandelingen binnen specialistische GGZ gegeven, meestal is hierbij sprake van meerdere diagnoses. Tevens heb ik ook basis GGZ behandelingen verzorgd. Mijn basis is meestal werken vanuit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) maar gebruik ook Interpersoonlijke therapie (IPT), elementen van Schematherapie en mindfulness. Afhankelijk van wat je voorkeur is en wat jou stijl is probeer ik te kijken wat beter bij je past/ zal werken.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.