Martie Smit

Veerdam 39, 3351 AJ Papendrecht

Ons zelfgevoel in deze wereld is geheel afhankelijk van hetgeen we zelf durven zijn en onze wil om de diepste bedoeling van ons bestaan te ontdekken.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Martie en ik ben gz-psycholoog in Papendrecht voor Psycholoog Nederland. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika en sinds 1992 woon en werk ik in Nederland. Mijn werkervaringen in Nederland en in Zuid Afrika hebben mij vertrouwen, steun en inspiratie geboden. 

In Zuid-Afrika heb ik bij verschillende instanties werk- en leerervaringen opgedaan met psychologische hulpverlening, binnen o.a. Ministerie van Gezondheid binnen de afdeling Gezinsplanning (voorlichting rondom seksualiteit, trainingen en voorlichting in brochures). Bij de psychologische hulpafdeling van het PTT hoofdkantoor heb ik een veelzijdige functie gehad met dienst verlenen voor de werkgevers van de organisatie: therapie, psychodiagnostische onderzoeken voor beroepskeuzes aan kinderen van personeel en keuring en werking van sollicitanten. Gedurende de periodes heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van traumaverwerking. 

In 1997 ben ik mijn eigen praktijk in Papendrecht begonnen als gz-psycholoog en regiebehandelaar. Na 25 jaar kijk ik met tevredenheid terug op een fijne tijd en herinner ik me regelmatige fijne, leerzame en waardevolle momenten.

Behandelwijze

Mijn werkwijze omschrijf ik als ondersteunend, inlevend maar kan ook confronterend zijn waar nodig. De vraag ‘wat heb ik nodig?’ nodigt uit tot het zoeken en stimuleren naar mogelijkheden om de doelen te bereiken die we gezamenlijk opgesteld hebben. De behandelrelatie is een wisselwerking tussen inbreng en feedback in het zoeken naar zelfontplooiing en ontwikkeling van jouw eigen kracht. Tijdens een behandeltraject werk ik vanuit een psychodynamische en positieve benadering en maak ik gebruik van verschillende evidence-based methoden om samen met jou je doelen te bereiken.

Ik werk volgens protocollen vanuit o.a. de cognitieve gedragstherapie waar de behandelmethode EMDR een goed voorbeeld van is. Bij mij kun je ook terecht voor EMDR bij trauma’s. Door mijn diverse functies en werkzaamheden heb ik uitgebreide ervaring in het behandelen van werk gerelateerde problematiek. 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864