Anna Slinger

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam

Mijn behandelstijl kenmerkt zich door een combinatie van goed samenwerken, transparantie, warmte en een kleine dosis humor.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Sinds april 2023 ben ik als gz-psycholoog werkzaam bij Psycholoog Nederland, locatie Rotterdam. Hiervoor heb ik meerdere jaren gewerkt bij een grote ggz-instelling in Amsterdam, zowel binnen de basis als de specialistische geestelijke gezondheidszorg (ggz). Daar heb ik ervaring opgedaan met het uitvoeren van psychologische onderzoeken en het behandelen van onder andere angst-, depressie-, trauma- en psychosomatische klachten, en persoonlijkheidsproblematiek. 

Behandelstijl

Binnen de behandeling vind ik het in de eerste plaats belangrijk dat cliënten in een veilige omgeving kunnen werken aan hun herstel. Mijn missie is daarom om mensen bij het eerste contact al zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. Mijn behandelstijl kenmerkt zich door een combinatie van goed samenwerken, transparantie, warmte en een kleine dosis humor. Gedurende de behandeling pas ik erkende behandeltechnieken toe en combineer die waar nodig. Daarbij vind ik het belangrijk dat de client zoveel mogelijk de regie houdt over zijn eigen herstel. 

Opleidingen

  • Opleiding tot GZ-psycholoog BIG (RINO Amsterdam)
  • EMDR (basiscursus + vervolg)
  • Cognitieve gedragstherapie (basiscursus)
  • Schematherapie (basiscursus) 
  • Master Klinische psychologie (Universiteit van Amsterdam)

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864