Jessica Tjon-Ka-Jie

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam

Soms kun je merken vast te lopen in het leven, dat kan iedereen overkomen. Ik vind het mooi om elkaar op die momenten verder te kunnen helpen.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Jessica Tjon-Ka-Jie en werkzaam als psycholoog op locatie Rotterdam. Sinds 2017 doe ik dit werk met veel passie. Soms kun je merken vast te lopen in het leven, dat kan iedereen overkomen. Ik vind het mooi om elkaar op die momenten verder te kunnen helpen. Naast het werk spendeer ik het liefst quality time met mijn naasten en ben ik graag creatief of actief bezig. 

Werkwijze

Mijn manier van werken kenmerkt zich door meedenkendheid, gelijkwaardigheid en een persoonsgericht aanpak. Ik vind het belangrijk dat wij transparant kunnen zijn en een vertrouwensband opbouwen. Voordat ik bij Psycholoog Nederland kwam werken, heb ik gewerkt in een grote organisatie met uiteenlopende problematieken, met in het bijzonder psychotrauma. Door mijn brede ervaring kan ik (elementen uit) verschillende behandelvormen combineren, zodat de therapie op jou aansluit. We doen wat voor jou goed voelt. 

Opleidingen

Bachelor en Master Klinische Psychologie

Cognitieve Gedragstherapie

EMDR

Schematherapie

Acceptance and Commitment Therapy

Vaardigheden Emotieregulatiestoornis

Imaginaire Exposure

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.