Julia ter Kuile

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

Ik wil je helpen om jouw problemen te begrijpen en om ze aan te gaan, waardoor je stappen kunt zetten naar een betere toekomst.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Positieve verandering wordt vaak vooraf gegaan door verwarring en chaos- in hoofd en lijf. En laten we de pijn niet vergeten. Piekergedachtes, nare gevoelens, lichamelijke klachten. Veel mensen komen ergens in hun leven op een punt dat ze vast lopen. Ik wil je helpen om jouw problemen te begrijpen en om ze aan te gaan, waardoor je stappen kunt zetten naar een betere toekomst.  Het is waardevol om samen uit te zoeken waar patronen vandaan komen. Maar vaak kun je pas echt veranderen als je nieuwe inzichten in de praktijk gaat brengen of gaat uittesten. Dan kun je ook op gevoelsniveau de verandering gaan ervaren.  Een veilige plek en een luisterend oor zijn daarvoor een belangrijke voorwaarde. Ik wil je de ruimte geven en vertrouwen in je eigen kunnen om aan jouw problemen te werken. Jouw hulpvraag blijft het uitgangspunt. 

Werkervaring

Ik ben mijn loopbaan begonnen als psycholoog bij Bouman GGZ in de (forensische) verslavingspsychiatrie. Daar heb ik diagnostiek, groeps- en individuele behandelingen gedaan. Na Bouman GGZ ben ik in ‘kleinere’ praktijken gaan werken, namelijk bij Perspectief Psychologen en Addenda Psychologen. Dit ging met name om individuele behandeling.

Opleiding

Bachelor Psychologie, Universiteit van Amsterdam & Universiteit Utrecht
Master Klinische – en Gezondheidspsychologie, Universiteit Utrecht (2010)
Cursussen in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, Acceptance & Commitment Therapy en EMDR. 
Coachopleiding bij Stichting Groundwork

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864