Levi Bos

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam

“Veerkracht en openheid vormen de weg naar herstel, waarbij ieders verhaal en kracht van betekenis zijn.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Ik ben Levi en ik ben werkzaam als psycholoog op onze locatie in Rotterdam. De fascinatie voor menselijk gedrag heeft mij altijd beziggehouden. Met name de veerkracht om tegenslagen te overwinnen, en voor een ieder op zijn eigen manier! Het begeleiden van mensen tijdens hun meest kwetsbare momenten en bijdragen aan hun herstel is wat mijn werk als psycholoog zo waardevol maakt.

Die begeleiding gaf ik hiervoor een aantal jaar met veel passie, openheid, betrokkenheid en toch ook humor, als sociotherapeut in een hoogspecialistische behandelvoorziening voor jongeren. Deze kwaliteiten neem ik mee in mijn werkzaamheden als psycholoog bij Psycholoog Nederland.

Werkwijze

Binnen de behandeling vind ik het belangrijk om de persoon achter de klachten te blijven zien. De klachten staan wellicht op de voorgrond, maar ze maken niet wie je bent. Ik hanteer graag een open, positieve blik en richt mij op de kwaliteiten die je al bezit, om beter te leren omgaan met dát waar je tegenaan loopt. Als psycholoog combineer ik mijn kennis van psychologie met jouw kennis van je eigen leven om samen tot inzichten en handvatten te komen die nodig zijn om verder te kunnen. 

Daarnaast is het voor mij belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Het behandeltraject zie ik dan ook als een proces van ons samen, waarin we beiden de koers bepalen richting herstel. Met een combinatie van openheid en flexibiliteit streef ik ernaar om jouw behandelwensen tegemoet te komen.

Ik bied behandeling zowel in het Nederlands als in het Engels, en help je graag weer ‘back on track’!

Opleiding

Bachelor Psychologie aan de Universiteit Utrecht en Master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.