Linda de Jong

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Ik sta bekend als een creatieve hulpverlener: interventies stem ik af op het individu en zijn praktisch.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Linda de Jong en ik ben ongeveer 30 jaar werkzaam als hulpverlener met verschillende doelgroepen. Zo heb ik jaren gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een autismespectrumstoornis. Daarnaast heb ik gewerkt en werk ik nog steeds met mensen met allerlei andere door hen ervaren moeilijkheden als gevolg van bijvoorbeeld burn-out, angst, depressie, trauma, rouw,…

 

Werkwijze

Ik vind goed contact zeer belangrijk, dit is de basis van een goede samenwerking. Daarnaast geloof ik in het samen op weg gaan en op onderzoek gaan. Ook geloof ik in de kracht van de mens en zou ik er alles aan doen om het geloof in deze eigen kracht te versterken als dat nodig mocht zijn. Ik sta bekend als een creatieve hulpverlener: interventies stem ik af op het individu en zijn praktisch. Ik ben een grote voorstander van het (samen bedenken) van opdrachten, die uitgevoerd worden en kunnen bijdragen aan het doorbreken van patronen en het oefenen met ander gedrag, waardoor ook gevoelens kunnen veranderen of geaccepteerd kunnen worden. Het betrekken van de omgeving (bijvoorbeeld gezinsleden of partner) bij de behandeling zou binnen een traject mogelijk zijn, mits dit wenselijk is. 

 

Opleiding

Ik heb orthopedagogiek gestudeerd en daarna heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik vele cursussen gedaan. Ik gebruik binnen mijn werk interventies vanuit o.a. cognitieve gedragstherapie, schematherapie, ACT (Acceptance Commitment Therapy), EFT (Emotional Freedom Technique) oplossingsgerichte therapie, Transactionele Analyse, Mindfulness. 

AGB-code: 94012135
RIBIZ-code: 2991078542

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864