Michelle Derks

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam

Samen werken we aan het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het versterken van de persoonlijke veerkracht


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-Psycholoog)

Mijn naam is Michelle, geboren en getogen in Rotterdam. Al op jonge leeftijd ontstond mijn passie voor psychologie. Ik krijg energie van het helpen van mensen en bied graag een luisterend oor. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in het ontstaan van bepaalde patronen en de factoren die hieraan bijdragen. Tijdens mijn GZ-praktijkstage voor mijn Masteropleiding heb ik waardevolle ervaring opgedaan in zowel de basis GGZ als de specialistische GGZ. Hierbij heb ik gewerkt met uiteenlopende problematiek, zoals angst- en stemmingsklachten, traumaklachten en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heb ik diverse onderzoeken uitgevoerd op het gebied van intelligentie, autisme, ADHD en persoonlijkheid. Bij Psycholoog Nederland houd ik me bezig met het afnemen van intakes en het geven van cognitieve gedragstherapie (CGT). Binnenkort ga ik mijn kennis van CGT verder verdiepen door het volgen van een gespecialiseerde cursus.

Werkwijze

Als behandelaar hecht ik veel waarde aan een gelijkwaardige relatie, waarin iemand zich vrij voelt om zijn of haar input te geven. Dit stelt ons in staat om samen te onderzoeken waar de problemen vandaan komen en deze effectief aan te pakken. Ik streef ernaar een omgeving te creëren waarin iemand zich op zijn of haar gemak voelt, vrij kan spreken en zich echt gehoord voelt. Wanneer iemand veranderingen wenst, is er altijd ruimte voor feedback en kunnen we samen de voortgang van de behandeling evalueren. Naast de professionele begeleiding verwacht ik ook een actieve inzet om met de aangereikte handvatten aan de slag te gaan. Dit is essentieel voor het bereiken van blijvende resultaten en persoonlijke groei. Tijdens onze afspraken vind ik het belangrijk dat er af en toe ook ruimte is voor luchtigheid, zodat bepaalde aspecten enigszins gerelativeerd kunnen worden. Ik ben er om te ondersteunen, te begeleiden en samen een pad te bewandelen naar verbetering en welzijn. 

Opleiding

Bachelor Psychologie & Master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.