Nilka Capricorne

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Een belangrijke kernwaarde voor mij is samenwerken.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Nilka en basispsycholoog met ervaring op het gebied van het behandelen van vastgelopen rouw, traumatisering, psychosomatiek, stemmings- en angstproblematiek en obsessief-compulsieve stoornissen. Mijn werkhouding kenmerkt zich door een hoge attentiewaarde, toewijding en een sterke focus op de beleving en het welzijn van mijn cliënten.

Ik ben benieuwd van welke klachten je last hebt en welke stappen er nodig zijn om je beter te voelen. Tijdens je herstelproces zet ik mij actief in om een professionele en warme metgezel voor je te zijn. Tijdens dit proces ben ik er op gericht om jouw sterke kanten, inspiratiebronnen, drijfveren en probleemoplossend vermogens in te zetten. Een belangrijke kernwaarde voor mij is samenwerken. Deze uit zich bij mij in de bereidheid om actief aan je (behandel)doelen te werken en oprecht en transparant te zijn. Ik houd van tuinieren, klussen en wandelen. Een mooi motto – geleend van Brené Brown – vind ik: “Krimp niet ineen. Blaas jezelf niet op. Sta achter jezelf.”

Werkervaring

Sinds 2018 werk ik als behandelaar in de GGZ. Hiervoor heb ik gewerkt als re-integratieadviseur, arbeidspsycholoog en studentenpsycholoog.

Opleiding

Psychologie van Personeel en Organisatie, Radboud Universiteit Nijmegen.
Diverse cursussen psychologie aan de Open Universiteit voor het behalen van de LOGO-verklaring en Basis Aantekening Psychodiagnostiek.
CGT (Cognitieve gedragstherapie).
EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing, een behandelmethode voor trauma).
NET (Narrative Exposure Therapie, een behandelmethode voor trauma).
KPSP (Kortdurende Psychoanalytische Steungevende Psychotherapie, een behandelmethode voor depressie).
ACT (Acceptance and Commitment Therapy, een therapie die gericht is op het vergroten van de psychologische flexibiliteit).

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864