Petra Kuipers

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Doen wat nodig is, creativiteit en geduld”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Petra Kuipers en ik ben veertien jaar werkzaam als hulpverlener. De meeste ervaring heb ik opgedaan in de forensische verslavingszorg. Als gevolg van verslaving, andere psychische en maatschappelijke problemen komen mensen soms in aanraking met politie en justitie. Justitie kan hen verplichten een traject te volgen met als doel de problemen met politie en justitie te verminderen. Door een combinatie van de problemen die deze mensen hadden, kwamen negatief zelfbeeld, depressie, angst, burn-out en traumata bijna altijd voor. Daarnaast heb ikzelf ooit een depressie en een burn-out gehad en mijn zelfbeeld was toen niet bepaald positief: wat dat betreft kan ik mezelf een ervaringsdeskundige noemen.
 

Werkwijze

Doen wat nodig is, creativiteit en geduld.
 

Opleiding

Ik heb Onderwijs en Ontwikkelingspsychologie gestuurd aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heb ik een propedeuse Nederlands Recht en Creatieve Therapie Drama. Momenteel ben ik in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut, waarbij ik de basisopleiding en de leertherapie heb voltooid.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864