Radha Jagroep

Van der takstraat 28, 3071 LL Rotterdam

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Radha Jagroep en ik ben psycholoog. Daarnaast ben ik cognitief gedragstherapeut (i.o). De kern van mijn behandeling is om je weer in contact brengen met jezelf, om zo je eigen kracht te (her)vinden. Mijn werkwijze is holistisch, ik benader je als mens, en dus niet alleen vanuit je klacht. Je bent immers meer dan alleen je klacht. Je bent een uniek mens met talenten en dromen, plus-en min punten, vrienden, werk of juist niet. Al deze onderdelen worden meegenomen in de behandeling. Ik werk daarbij op een zorgzame en betrokken manier, open en transparant. De door mij gebruikte methoden en technieken zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

Opleiding

Master klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Verder heb ik trainingen op het gebied van Cognitieve gedragstherapie, schematherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Emotionally Focused Therapy, EMDR en Mindfulness (MBCT) gevolgd.

Werkervaring

– GGZ Delfland: specialistische GGZ
– Antes (voorheen Delta psychiatrisch centrum): basis- en specialistische GGZ/ tevens ervaring opgedaan in de ouderen zorg (open- en gesloten afdeling)
– Psycho Informa Instellingen: basis- en specialistische GGZ.
– Van Manen Psychologen Praktijk: basis GGZ
– Diverse huisartsenpraktijken

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864