Romy de Zeeuw

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Door aandachtig en met oprechte interesse naar jou te luisteren hoop ik er samen achter te komen waarom jij vastloopt en hoe ik jou daarin kan ondersteunen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Romy. Ik ben werkzaam als psycholoog op de locatie in Rotterdam. Dat ik de opleiding tot psycholoog zou gaan volgen was voor mij een snel gemaakte keuze. Ik was als kind al geïnteresseerd in de innerlijke belevingswereld van de mens. Waarom doen wij wat we doen, waarom lopen sommige mensen hierin vast, en wat kan ik uiteindelijk gaan doen om daarmee te helpen? Ik heb eerder ervaring opgedaan in de verslavingszorg en heb als vrijwilliger gewerkt met (ex-)gedetineerden.

Werkwijze

Door met oprechte interesse naar jou te luisteren hoop ik er samen achter te komen waarom jij vastloopt en hoe ik jou daarin kan ondersteunen. Wellicht door samen te ontdekken waar jouw klachten vandaan komen, je praktische vaardigheden aan te leren, je uit te dagen of je simpelweg een luisterend oor te bieden. Van anderen krijg vaak terug dat ik mensen op hun gemak kan stellen, ik duidelijk kan uitleggen en invoelend ben. In de behandeling richt ik mij onder andere op het onderzoeken van jouw gedachten, gevoel en gedrag. We kijken samen hoe we daarin positieve verandering teweeg kunnen brengen. Ik spreek zowel Nederlands als Engels.

Opleiding

Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Rotterdam.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864