Romy de Zeeuw (Trainee)

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Door aandachtig en met oprechte interesse naar jou te luisteren hoop ik er samen achter te komen waarom jij vastloopt en hoe ik jou daarin kan ondersteunen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Romy de Zeeuw en ik ben werkzaam als psycholoog op de locatie Rotterdam. Oorspronkelijk ben ik geboren in Rotterdam, maar op jonge leeftijd ben ik verhuisd naar Drenthe. Ik heb vervolgens in Groningen gestudeerd. Dat ik Psychologie zou gaan studeren was voor mij een snel gemaakte keuze. Ik was als kind al geïnteresseerd in de innerlijke belevingswereld van de mens. Waarom doen wij wat we doen, waarom lopen sommige mensen hierin vast, en wat kan ik uiteindelijk gaan doen om daarmee te helpen? Tijdens mijn bacheloropleiding heb ik als vrijwilliger gewerkt in de Penitentiaire Inrichting in Veenhuizen en bij Stichting Exodus. Na het behalen van de bachelor Psychologie heb ik besloten voor de vervolgopleiding te verhuizen naar Rotterdam, waar ik inmiddels een aantal jaar met veel plezier woon. Na het behalen van mijn diploma heb ik in Rotterdam als intaker in de verslavingszorg gewerkt.

Werkwijze

Samen gaan we op zoek gaan naar wat jij wil bereiken. Door aandachtig en met oprechte interesse naar jou te luisteren hoop ik er samen achter te komen waarom jij vastloopt en hoe ik jou daarin kan ondersteunen. Wellicht door praktische vaardigheden aan te leren, samen te ontdekken waar jouw klachten vandaan komen, je uit te dagen of je simpelweg een luisterend oor te bieden. Van collega’s en cliënten krijg ik terug dat ik empathisch ben, duidelijk communiceer en mensen zich bij mij snel op hun gemak voelen. Een gelijkwaardige relatie met jou vind ik belangrijk. Ik spreek zowel Nederlands Engels.

Opleiding

Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Rotterdam.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864