Tessa Reuneker

, Rotterdam

” Hoewel er mensen zijn met vergelijkbare klachten als jij, ben jij als persoon uniek en wil ik graag met je uitzoeken welke eigenschappen jij bezit en hoe je die kunt gebruiken om weer verder te komen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Sinds 2012 werk ik als psycholoog en heb ik gewerkt in de ouderenzorg/-psychiatrie en in verschillende kleine praktijken en instellingen. Ik ben opgeleid als neuropsycholoog en heb hierna de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd. Naast behandelingen in de GGZ houd ik me graag bezig met diagnostiek, o.a. met een forensische populatie.

 Werkwijze

Van 18 jaar tot 100+, een diversiteit aan leeftijden en eigenschappen heb ik mee mogen maken. Juist die diversiteit heeft me altijd aangetrokken en heeft me geleerd dat geen mens hetzelfde is. Hoewel er mensen zijn met vergelijkbare klachten als jij, ben jij als persoon uniek en wil ik graag met je uitzoeken welke eigenschappen jij bezit en hoe je die kunt gebruiken om weer verder te komen. Jijzelf weet namelijk het beste wie jij bent en hoe je in elkaar zit. Ik wil je graag helpen om te ontdekken wat jij nodig hebt om weer vooruit te kunnen, zodat je snel weer meer grip kunt ervaren op je leven. Humor, gelijkwaardigheid en relativeren vind ik belangrijke aspecten in een behandeling.

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864