Psycholoog Sittard

 

 

De behandelingen van Psycholoog Nederland - Sittard worden vanuit de basis verzekering vergoed.
Bel ons op 0356315980 om een intake in te plannen bij de psychologen in Sittard

 

 

Geen wachtlijst

Wij zijn een GGZ-instelling met behandelingen in de basis-GGZ en de gespecialiseerde-GGZ. Wij streven ernaar geen wachtlijsten te hebben. Op dit moment behandelen wij angsten, depressie, burn-out en lichte verslavingen.

Vergoeding

Onze behandelingen worden vanuit de basis verzekering vergoed. Je hebt een verwijsbrief van de huisarts nodig. Houd wel rekening met je eigen risico en mogelijk een eigen bijdrage indien je een therapie bij ons in volgt.

Bel ons of wij bellen jou

Bel ons op 0356315980. Laat een voicemail bericht achter indien wij in gesprek zijn. Wij bellen: Plan zelf je telefonische screening. Je kan via onze online agenda zelf een tijdstip en datum kiezen waarop wij je opbellen.

 

 

De psychologe die in Sittard werkt:

Sittard, Stationsplein 1, kamer 4G
Kim paes

Psycholoog / cognitieve- en oplossingsgerichte therapie

Lees meer >>>

 

Bel 0356315980voor het plannen van een intake bij de psychologen in Sittard of stuur een E-mail naar info@psycholoognederland.org

Meteen naar: Burn-out | Depressie | EMDR |Gegeneraliseerde angststoornis |Obsessieve compulsiese stoornis|Paniekstoornis | Posttraumatische stress stoornis | Specifieke fobie|Sociale angststoornis|Verslavingen|Ziektevrees |Assertiviteitstraining | Opvoedingsproblemen | Mindfulness

 

Angsten

Er zijn verschillende soorten angsten die men gedurende het leven kan krijgen. Goed om te beseffen dat wat is aangeleerd, kan ook weer afgeleerd worden. Ga samen met ons het gevecht aan om uw angsten te overwinnen! Psycholoog Nederland gebruikt effectieve behandelingen.

meer informatie

Depressie

Een langdurig gevoel van ernstige somberheid en neerslachtigheid? Hele dag moe, futloos en een eenzaam gevoel? Misschien is er sprake van een depressie. Lees hier wat een depressie precies is en wat Psycholoog Nederland kan doen zodat u zich weer beter voelt.

meer informatie

Burn-out

Overspannen en oververmoeid? Indien u last heeft van een burnout, kom langs bij één van onze psychologen op verschillende locaties in Nederland. Effectieve tips en nieuw gedrag gaan wij u aanleren om snel van uw burn-out af te zijn. Wacht niet langer!

meer informatie

EMDR/Trauma

Bij EMDR roept u de nare herinnering op, terwijl u gelijktijdig met uw ogen de vinger van de therapeut volgt, die snel heen en weer wordt bewogen. Daardoor kunnen de sterke negatieve emoties die aan de herinnering zijn gekoppeld, mogelijk hun kracht verliezen.

meer informatie

Verslavingen

Wanneer een verslaving teveel op de voorgrond staat en je leven bepaalt, dan wordt het tijd om actie te ondernemen! Psycholoog Nederland kan je hierbij helpen om. Doorbreek je oude patronen, meld je aan en kom langs voor een intake in één van onze vestigingen.

meer informatie

Assertiviteitstraining

Vergoeding door uw verzekering is mogelijk! In Utrecht, Amsterdam, Den Haag. Onderwerpen die aan bod komen: Grenzen leren stellen, durven weigeren, je mening geven, kritiek uiten en ontvangen, onderhandelen, uitdagen disfunctionele gedachten, emoties uiten, en nog veel meer! 

meer informatie

Mindfulness

Het gehele jaar door starten er verschillende mindfulness trainingen in Amsterdam, Bussum, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering zonder verwijsbrief of vanuit de basis-ggz indien er sprake is van terugkerende depressies.

meer informatie

Loop niet langer door met mentale klachten.
Bel ons op 0356315980 om een intake in te plannen bij de psychologen in Sittard.