Kim Paes

Stationsplein 1, kamer 4G, 6131 AS Sittard

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

De wijze waarop ik als therapeut mijn cliënten benader zou ik omschrijven als rustig en empathisch, open en onderzoekend, respectvol eerlijk en nieuwsgierig. Als therapeut probeer ik jou tools aan te reiken om klachten te verminderen en zorgen dat jij de regie over jouw leven (terug) krijgt op een tempo en wijze die bij jou aansluit. Het werken met mensen blijkt dag in en dag uit steeds opnieuw weer fascinerend. Ieder mens is zo uniek. Er is er maar één van jou, met jouw ervaringen, krachten en persoonlijkheid. Hoewel ik het belangrijk vind dat methodes wetenschappelijk aantoonbaar effectief zijn, vind ik het even belangrijk dat de behandeling voor jouw op maat gesneden is.

Opleiding en werkervaring

Nadat ik in 2009 mijn master gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Tilburg behaald heb ben ik aan de slag gegaan bij een privé kliniek waar ik echt kennis mocht maken met het vak. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren veelzijdige en ruime ervaring binnen het vak op mogen doen binnen verschillende instellingen en de kans gehad dit onder andere ook een aantal jaren met tieners in de Verenigde Staten te kunnen doen. Mijn werkervaring is dan ook gericht op adolescenten en volwassenen, zowel Nederlands als Engelstalig. Het meest recente heb ik dan ook met jong- volwassenen op de universiteit Maastricht gewerkt. Hier werkte ik zowel individueel als in groepsverband. Binnen mijn behandelingen werk ik met methodes vanuit de Cognitieve Gedrag Therapie en Dialectische Gedragstherapie waarbij ik eveneens technieken uit de mindfulness en ontspanningstechnieken gebruik.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864