Anne Mathot

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht


of bel +31 (0)35 631 59 80 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik heb een persoonlijke stijl van werken, waarbij ik zelf graag open ben en mijn cliënten daar ook toe stimuleer. Ik voel mensen meestal goed aan en zie snel wat iemand nodig heeft. Ik ben wel graag ook confronterend op z’n tijd, maar uiteraard op een empathische en respectvolle manier. Naast dat ik veel gebruik maak van cognitieve gedragstherapie, waarbij je leert je gedachten en gedrag onder de loep te nemen, zal ik je ook uitdagen om meer contact te leggen met je gevoel. Hierin zullen af en toe elementen van Schematherapie terug te vinden zijn in de sessies. Mogelijk zullen we ook een wandelsessie tussendoor inplannen, maar dat is afhankelijk van de hulpvraag.
Ik heb veel ervaring in de Cognitieve Gedragstherapie en EMDR en de laatste jaren is daar een voorliefde voor Schemagerichte therapie bijgekomen. De mogelijkheden variëren van depressie, angstklachten, AD(H)D, trauma, lichte verslavings- of persoonlijkheidsproblematiek of burn-out.

Opleiding

Reeds 7 jaar heb ik als psycholoog gewerkt bij Max Ernst GGZ, een landelijke GGZ instelling, waarbinnen ik veel ervaring heb opgedaan met zeer verschillende mensen en hulpvragen. Te denken valt aan o.a. depressie, angstklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek met behulp van veel cognitieve gedragstherapie maar ook EMDR en Schemagerichte therapie. Verder heb ik een achtergrond van 3 jaar bij Victas in de verslavingszorg.
Naast mijn werk voor Psycholoog Nederland, werk ik ook voor mijn eigen coachpraktijk Ongebaande Paden waarbinnen ik vooral creatieve- & wandelcoaching doe.

Werkervaring

Ik ben opgeleid tot Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht en daarna onder andere in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, EMDR en Creatief Coachen.

Locatie

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte die ik tevens voor mijn eigen coachpraktijk gebruik. Dit is een buitenatelier in rustgevende natuurlijke omgeving in de tuin van de Metaal Kathedraal, een creatieve broedplaats aan de rand van Utrecht.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.