Archana Mahabir

Mariahoek 6, 3511 LD Utrecht

“Ik bied een vertrouwelijke plek om aan jouw doelen te werken. Dit doen we samen vanuit een oplossingsgerichte invalshoek, met actuele behandelmethodes en met ruimte voor humor.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (PioG)

In 2014 ben ik afgestudeerd in de richting neuropsychologie, waarna ik o.a. 3 jaar heb gewerkt in de BGGZ (angst, depressie, trauma, burn-out), 1 jaar in de SGGZ (verslavingszorg) en 3 jaar in het kader van arbo (diagnostisch onderzoek en begeleiden van re-integratietrajecten).

Werkwijze

Iedereen is uniek. De behandeling wordt daarom afgestemd op jou als persoon. Ik ben benieuwd naar wie je bent en wat je bezig houdt. Mijn werkwijze past bij wie ik ben: invoelend, betrokken, oplossingsgericht, onderzoekend en analytisch. Van anderen hoor ik dat ik mensen op hun gemak kan stellen en patronen goed kan herkennen. Open communicatie en samenwerking vormen de basis van de behandeling waarbij bewustwording, zelfreflectie en zelfregie belangrijke pijlers zijn. Ik behandel onder andere: trauma, angst, depressie, paniek, burn-out en rouw

Opleiding

  • Master Neuropsychologie
  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR
  • Schematherapie
  • Acceptance & Commitment therapy

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.